23948sdkhjf

Vattenfall undersøger topchef

Bestyrelsen i Vattenfall indleder nu en undersøgelse af påståede ekstra betalinger til koncernchefen, da Vattefall købte Nuon i 2009.
Vattenfalls bestyrelse iværksætter en uafhængig undersøgelse vedrørende rapporter om, at Vattenfalls koncernchef Øystein Løseth skulle have modtaget ekstra vederlag, da Vattenfall i 2009 erhvervede det hollandske selskab Nuon.

- Vi vil én gang for alle afklare, om der er baggrund for det rygte, at Øystein Løseth skulle have modtaget yderligere kompensation i forbindelse med købet af Nuon. Vi har derfor, i fuld samtykke med Øystein Løseth, oprette en uafhængig undersøgelse, siger Lars G Nordström, formand for bestyrelsen.

Ubekræftede rygter om yderligere kompensation til Øystein Løseth i forbindelse med købet af Nuon har cirkuleret tidligere. Men nu hvor navngivne kilder er blevet citeret i medierne, skal der indledes en undersøgelse, oplyser Vattenfall.

- Jeg støtter op om en undersøgelse, der kan sætte en stopper for dette rygte. Det er vanskeligt egenhændigt at forsvare sig mod disse beskyldninger, når der ikke er blevet præsenteret data. Jeg vil gerne præcisere, at jeg ikke har modtaget nogen ekstraordinære fordele. I forbindelse med overtagelsen modtog jeg regelmæssig kompensation i form af løn, bonus og pension. Betalingerne er rapporteret i Vattenfalls og Nuons årsrapporter, siger Øystein Løseth.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187