23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sidste udkald til Nohrcons spændende temadag: LAGRING AF ENERGI NU OG I FREMTIDEN

På Nohrcons temadag d. 30. oktober kan du både høre om den nyeste udvikling og lovgivning inden for lagring af energi i stor skala fra tre førende eksperter på området, og tage med på studiebesøg til to store anlæg til energilagring.

Energilagring er en af det 21. århundredes helt store udfordringer og en forudsætning for at kunne udnytte det fulde potentiale i vedvarende energi i energiforsyningen.

Energiproduktion fra vedvarende energikilder er varierende og svarer ikke altid til vores energiproduktion. Derfor er vi nødt til at finde nye og bedre måder at lagre energi på – ikke mindst hvis vi i Danmark skal nå målet om en energiforsyning uafhængig af fossile brændstoffer i 2050.

Nohrcon har bedt tre eksperter fra Danmarks Tekniske Universitet og Ea Energianalyse om at holde oplæg om den nyeste udvikling og lovgivning inden for lagring af energi i stor skala.

Efterfølgende tager vi ud og besøger Danmarks største anlæg til energilagring i undergrunden på Bispebjerg Hospital, samt forsknings- og demonstrationsprojektet EnergyLab Nordhavn, som udvikler fremtidens energiløsninger.

Læs mere på Nohrcons hjemmeside her:

LAGRING AF ENERGI NU OG I FREMTIDEN


Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Anlæg, Udbud, Infrastruktur, og Personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.047