23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Levere nitrogengeneratoren den korrekte renhedsgrad ?

Mange nitrogengeneratorer på danske varmeværker leverer ikke den ønskede renhedsgrad af nitrogen. Dette kan give problemer med tæringer i akkumuleringstanken, Løsningen er service fra Topp Trykluft.

Vi servicere alle fabrikater og typer af trykluft- og nitrogenanlæg.
Med professionelt måleudstyr til bl.a. måling af oxygenindhold (nitrogenindhold), dugpunktsmåler og flowmåler kan vi måle om generatoren stadig lever op de stillede krav.

Af erfaring fra branchen ved vi at mange varmeværker benytter nitrogengeneratorer af membrantypen. Disse kan som helt nye nå op på de ønskede 99,5% ren nitrogen, som ønskes anvendt til akkumuleringstanke. Men efter selv kort driftstid aftager membranens evne til at adskille oxygen og nitrogen, og derved bliver renheden dårligere og dårligere.

Nitrogengeneratorer
Den bedste løsning og mest holdbare løsning er brug af nitrogengeneratorer af PSA-typen (pressure swing adsorption) med integreret oxygenmåler.
På markedet findes der PSA-generatorer som ikke benytter oxygenmålere, men blot skifter efter en forudsat tidsperiode. Med denne løsning kan man også komme i problemer hvis CMS'en (perlerne der adskiller nitrogen og oxygen) ikke fungere korrekt. I så fald vil generatoren blot sende den "urene" nitrogen ud i systemet uden at der er overvågning.
PSA-generatorer med integreret oxygemåler findes også i forskellige versioner på markedet. Nogle overvåger blot renheden og giver eventuelt alarm ved overskridelse, herved bliver nitrogenet stadig sendt ud i systemet, men dog i en "uren" kvalitet.

PSA-generatorer fra Isolcell med indbygget oxygenmåler sikrer at nitrogenet slet ikke sendes videre ud i rørsystemet før renheden er god nok. Dette er klart det sikreste valg !

Oxygenmålere findes der en del forskellige løsninger på med hver deres fordele og ulemper. Det vigtigste er dog stadig at oxygenmåleren kalibreres minimum en gang årligt.

Kontakt os Kontakt os meget gerne for uforpligtende tilbud på service eller ny nitrogengenerator.
Vi har landsdækkende salg og døgnservice fra vore afdelinger i Slangerup og Herning.

Med venlig hilsen
Topp Trykluft A/S
Michael Topp

Topp Trykluft A/S
Industrivej 2
3550 Slangerup
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76818312
P nummer: 1003193021

Send til en kollega

0.047