23948sdkhjf

Fuldt hus ved minimesse

| Medlemsnyhed | Indrykket af HYTOR Tools Solutions A/S

Stor succes med minimesse hos eptools. Afprøvning af momentbespændingsværktøj og teknisk dialog var nogle af nøgleordene da eptools i sidste uge slog dørene op for kunder, leverandører, samarbejdspartnere og venner af huset.

eptools ser tilbage på sidste uges minimesse med succes. Huset var fuldt da eptools inviterede kunder, samarbejdspartner, leverandører og venner af huset til minimesse.

Dagen var sat af til teknisk snak om hydraulisk værktøj primært momentbespænding, generatorer og løfteudstyr. Momentbespændingssystemer fra Atlas Copco, Acadyne og SPX blev demonstreret og en lang række besøgende fik afprøvet primært bespændingsværktøjer fra Atlas Copco og Acadyne samt nyheder til forsyningsvirksomheder.  

En stor del af de besøgende udviste også stor interesse for kalibrering af værktøj. Bo Pedersen og Jacob Jensen, der til daglig udfører hovedparten af kalibreringerne hos eptools, gennemgik kalibreringsmuligheder i det specialindrettede kalibreringsværksted, hvilket gav anledning til dyb teknisk snak om nøjagtighed, serviceintervaller og levetid.

Den brede vifte af generatorer fra Gesan og Inmesol til både salg og udlejning vakte interesse, hvor specielt den hurtige responstid på udlejningsudstyr i kombination med det brede udvalg, syntes at imponere de besøgende.

På dagen var det også muligt, at kigge nærmer på de specialløsninger eptools designer, for de kunder der måtte have unikke behov. Her blev der snakket totalløsninger på hydraulisk og elektrisk værktøj i kombination med generatorer – løsninger der kan leveres samlede i containere, klar til brug. Kundespecificerede og specialindrettede kufferter indeholdende håndværktøj placeret i udskåret skum, der skaber både orden og beskyttelse til indholdet, var også en af de specialløsninger eptools viste frem.

eptools takker kunder, leverandører, samarbejdspartner og venner af huset for at bidrage til en dag, eptools ser tilbage på med stor tilfredshed.

Var du forhindret i at deltage i minimessen så kontakt Henrik Madsen4035 5685 eller hm@eptools.dk for booking af et personligt møde, hvor der selvfølgelig også bliver tid til et besøg på værkstedet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HYTOR Tools Solutions A/S

Guldborgsundvej 1
6705 Esbjerg
Danmark
HYTOR Tools Solutions A/S

Send til en kollega

0.094