23948sdkhjf
Del siden
Annonce

R&D er ISO 9001:2015-certificeret

R&D kan med stolthed bekendtgøre, at vi er blevet ISO 9001:2015-certificeret gennem DNV GL.

I R&D bliver kvalitetsstandarden ikke betragtet som et eksternt administrativt krav, men opfattes som et værdifuldt værktøj til effektivisering af vores daglige arbejde gennem engagerede medarbejdere og fælles forståelse. 

"Det har været en fantastisk rejse. Alle har taget ansvar og udvist ejerskab i forberedelsen til auditten og over for de ændringer, vi har foretaget i vores kvalitetsledelsessystem", siger Steen Jepsen, Kvalitetschef i R&D.

ISO 9001:2015-standarden kræver en højere grad af lederskab end tidligere standarder. I deres auditrapport noterede DNV GL et højt engagement blandt R&D's ledelse i forhold til kvalitetsledelsessystemet samt valget af virksomhedsværdier og kvalitetsmål. 

ISO 9001:2015-standarden kræver en højere grad af lederskab end tidligere standarder. I deres auditrapport noterede DNV GL et højt engagement blandt R&D's ledelse i henhold til kvalitetsledelsessystemet samt valget af virksomhedsværdier og kvalitetsmål. 
R&D anerkender, at kvalitetsledelse forbedrer kundetilfredsheden og virksomhedens resultater. "Når kvalitetsledelsessystemet anvendes korrekt, besidder det et enormt potentiale og fordele, som kan aflæses direkte på bundlinjen", siger Axel Manøe Jepsen, administrerende direktør i R&D.

R&D arbejder dedikeret for kontinuerligt at vedligeholde, udvikle og forbedre akkrediteringen inden for kvalitetsledelse for at imødekomme vores kunders behov og sikre den højeste kvalitet og bedst mulige service.
R&D Test Systems
Sigma 3
8382 Hinnerup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37844179

Send til en kollega

0.047