23948sdkhjf

Tag med på akvakultur delegationstur til Iran d. 12.-14. november 2017

| Medlemsnyhed | Indrykket af Eksportforeningen

Erhvervsminister Brian Mikkelsen står i spidsen for delegationsturen til Iran, hvor du kan opnå markedsindsigt og få kontakter i den iranske akvakulturindustri.

Den iranske akvakulturindustri har allerede tiltrukket betydelige investeringer fra udenlandske investorer og interessenter, bl.a. fra Frankrig, Rusland og Norge. Den iranske regering har ligeledes stærkt fokus på at udvikle og ekspandere den iranske akvakultursektor og potentialet er til stede med velegnede naturressourcer og varieret klima.

The Iranian Fisheries Organisation (IFO) er den primære ansvarshavende myndighed i Iran inden for akvakultur og IFO har en ambitiøs plan om at vækste den totale fisk– og skaldyrsproduktion i Iran fra knap 1.000.000 mio. tons til 1.879.000 mio. tons i 2025. Det skal primært ske via vækst i akvakultursektoren.

Der er muligheder i Iran for danske virksomheder der leverer udstyr, løsninger og teknologi til fiskeopdræt men også for danske leverandører af fiskefoder, proces- og pakningsudstyr.

Turen vil primært foregå i og omkring Teheran og vil byde på en række virksomhedsbesøg og fokuserede B2B-møder. Her vil de danske deltagere på turen få mulighed for kort at præsentere sig over for relevante interessenter, beslutningstagere og virksomheder, der besøges må turen. Deltagerne vil ligeledes have møde med myndighederne inden for akvakultursektoren, herunder med IFO, som er det ledende organ inden for akvakultur i Iran.

Deltagerne i delegationen vil opnå en varieret og nyttig markedsviden om den iranske akvakulturindustri, de udfordringer sektoren står overfor i Iran samt de muligheder, der eksisterer for danske leverandører med deres gennemprøvede, innovative og miljørigtige løsninger.

Hvis interesseret i at deltage, kan du tilmelde dig via dette link. Deadline for tilmelding er onsdag den 25. oktober.

Delegationsturen til Iran arrangeres i samarbejde med den danske ambassade i Iran, Dansk Industri, Erhvervsministeriet samt vores søsternetværk Danish Water Technology Group.

For tentativt akvakultur-program på delegationsturen til Iran, kontakt: Martin Winkel, Head of Danish Fish Tech Group, martin.winkel@dk-export.dk, T: +45 60 20 85 57.

Yderligere information kan også findes på vores hjemmeside via dette link.

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Eksportforeningen

Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Danmark
Eksportforeningen

Send til en kollega

0.122