23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rasm. Holbeck Hydrauliks - ParkerStore, leverer nu inden for 60 til 120 min. over hele Fyn

Rasm. Holbeck Hydraulik ApS -ParkerStore er flyttet til hjertet af Fyn ved den fynske motorvejs afkørsel 52, lige ved siden af Scandic hotellet..

Hos Rasm. Holbeck Hydraulik ApS ved vi, at produktionstiden for industrivirksomheder, landbrug, entreprenører osv. er kostbar. Når hydrauliske, pneumatiske eller andre forbindelses-komponenter bliver defekte sker der ofte en kædereaktion, som efterfølgende kan resultere i kostbare driftsstop. Sådanne driftsstop vil kunne sætte hele produktionen i stå, og produktionsstop koster årligt virksomhederne dyrt. Rasm. Holbeck Hydraulik ApS har ambitiøse mål for lagervarers hurtige levering hos kunderne, så eventuelle driftsstop reduceres til et absolut minimum og rentabiliteten i virksomhederne fortsat kan holdes stabil. Det vil styrke vore kunder generelt og de fynske kunder i særdelshed.
Rasm. Holbeck Hydraulik bekymrer sig om det lokale fynske erhvervsliv og vil gerne bidrage aktivt til en styrkelse af det lokale Fyn. Det kan vi bl.a. gøre via hurtige leverancer, da virksomhedernes succes i sidste ende også vil resultere i vores succes”
Skulle du være i tvivl om hvilke produkter og ydelser Rasm. Holbeck Hydraulik tilbyder, er du velkommen til at besøge os til en uforpligtende dialog. Der er altid kaffe på kanden.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte Rasm. Holbeck Hydraulik ApS på Tlf. 63128300 eller e-mail parkerStore@holbeck.dk
Se mere om virksomheden på: hymatik.com 

Rasm. Holbeck Hydraulik ApS
Hvidkærvej 27A
5260 Odense S

Hymatik ApS
Hvidkærvej 27A
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38216775
P nummer: 1021964537

Kontaktperson

MH
Michael Harder
Sælger / ejer
+45 40288210 Mlh@holbeck.dk

Send til en kollega

0.062