23948sdkhjf
Del siden
Annonce

I marts er Dall Energy månedens medlem i DI - Energi

Jens Dall Bentzen, adm. direktør i Dall Energy besvarer fem skarpe spørgsmål om, hvem Dall Energy er, hvad de har fokus på netop nu, og hvad deres vigtigste fordel er at være medlem af DI Energi.

1) Hvem er Dall Energy?

Dall Energy er et ingeniørfirma med speciale i biomasse forbrændings- og forgasningsteknologier. Vores primære produkt er en nyudviklet og patenteret forgasnings- og forbrændings teknologi, der kan omdanne mange typer organiske (affalds) fraktioner til energi på en meget miljøvenlig og kost-effektiv måde.

Teknologien er blevet præmieret med danske priser (Miljøstyrelsens Clean Tech pris) og internationale priser (Europas Opfinder 2011). Vi har etableret 3 kommercielle anlæg: 2 i Danmark og 1 i USA.

2) Hvad optager Dall Energy netop nu?

Det der optager Dall Energy nu, er vores projekt til Sindal Varmeværk, hvilket er vores første kraft-varmeværk. Anlægget skal producere el og varme til Sindal om 1 år. Herudover har vi spændande dialoger med internationale parter, med henblik på at etablere flere anlæg i udlandet.

3) Hvad ser I som jeres største mulighed i de kommende år?

Vores dialog med Dalkia kan lede til noget stort. Dalkia er verdens største operatør af fjernvarme-systemer, og hvis Dalkia gennemfører det projekt ved Paris vi drøfter i øjeblikket, kan Dall Energy blive ”foretrukken” leverandør til Dalkia´s mange projekter.

4) Hvad ser I som jeres største udfordring i de kommende år?

Vores projekter er kapitaltunge (50-100 mio kr.) og vi har en spinkel egenkapital. At sikre garantistillelse til kommende projekter bliver vores største udfordring. Vi er hjulpet i gang af en aftale med Vækstfonden, hvilket har været virkeligt godt.

5) Hvad ser I som den vigtigste fordel ved at være medlem af DI Energi?

Via DI Energi kan Dall Energy vedligeholde vores netværk med andre virksomheder og aktører i den danske energisektor og har her en god basis for at dele viden og erfaringer. Endvidere er DI Energi tæt på det politiske system i Danmark og i EU, som har stor betydning for de rammer, vi arbejder under, og de kan formidle vigtig viden om lovgivning, direktiver og andre initiativer af betydning og varetage sektorens interesser i tilblivelsesprocessen.

Kilde: DI - Energy

Dall Energy ApS
Dr. Neergaards Vej 3
2970 Hørsholm
Hørsholm Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30519787
P nummer: 1013893787

Kontaktperson

Jens Dall Bentzen
Direktør
+45 29872222 jdb@dallenergy.com

Send til en kollega

0.047