23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NEXUS og Green Energy annoncerer partnerskab

NEXUS Automotive International og Green Energy går sammen om at fremskynde bæredygtige løsninger på transport eftermarked

Danmark, den 11. juni 2024: NEXUS Automotive International, det førende globale fællesskab for eftermarkedet for transport, og Green Energy, virksomheden bag den innovative solcelleløsning til transport, annoncerer et vigtigt partnerskab for at fremskynde overgangen til CO2-neutralitet i bilindustrien og eftermarkedet for tunge køretøjer.

Fælles Vision og Synergi

Partnerskabet er baseret på Green Energys og NEXUS' fælles bestræbelse på at vise vejen til en mere bæredygtig industri. Forenet af en fælles vision og ved at kombinere Green Energys ekspertise inden for solcelleløsninger til transport med NEXUS' globale fodaftryk og netværk, vil partnerskabet - der træder i kraft den 20. april 2024 - fremme en bæredygtig løsning, der effektivt reducerer CO2-emissioner og driftsomkostninger. 

NEXUS blev en foregangsmand inden for håndtering af bæredygtighedsproblemer i 2018. NEXUS Climate Day blev lanceret i Montreal i 2023 og har til formål at samle N!-fællesskabet, der repræsenterer hele forsyningskæden med mere end 100 personer fra 50 engagerede virksomheder (globale leverandører, førende regionale distributører, foreninger, ratingbureauer og eksperter) omkring en fælles sag: bæredygtighed. 

Samarbejdets betydning for bæredygtig transport

Som partner og leverandør spiller Green Energy en vigtig rolle i dette banebrydende initiativ. Green Energys solcelleløsninger er kendt for deres ekspertise inden for solcelleløsninger til transportsektoren og garanterer betydelige brændstofbesparelser, reduceret CO2-udledning, forbedret passagerkomfort og minimeret slitage på generatorer og batterier. 

"Vores partnerskab med NEXUS markerer et vigtigt næste skridt i Green Energys rejse for at fremskynde vores mission og gøre en varig forskel", siger Martin Thaysen, CEO for Green Energy. "Vi ser frem til at slå os sammen med det førende globale eftermarked for transport, hvilket giver os en unik mulighed for at udvide vores rækkevidde gennem NEXUS' globale netværk."

NEXUS byder også dette partnerskab velkommen og ser det som en mulighed for at fortsætte med at være en drivkraft for forandring i branchen. "Gennem vores partnerskab kan vi fortsætte med at fremskynde konkrete tiltag for at skabe en mere bæredygtig transport," siger Gaël Escribe, CEO for NEXUS Automotive International. "Vi er stolte over at kunne byde Green Energy velkommen som en vigtig innovationsleverandør i vores portefølje og ser frem til at skubbe til grænserne for et bæredygtigt eftermarked for transport."

Læs mere om de to parter her. 

For mere information, kontakt: 

 Martin Thaysen, CEO, Green Energy, martin.thaysen@ge-scan.com  

Julie Fontaine, Corporate Communication Manager, + 33 6 26 73 39 03, julie.fontaine@nexusautomotive.eu

Green Energy
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Kontaktperson

JS
Jens Sørensen
Head of Emerging Markets
+45 93 395 151 jens.soerensen@ge-scan.com

Send til en kollega

0.094