23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Aarhus-afd. henter ’gammel’ kending hjem: ”S&M skal være byggeriets foretrukne teknikrådgiver"

Sådan siger HVAC-ingeniør Sigrid Thule Mathiasen, nyudnævnt teamleder i Spangenberg & Madsens Aarhus-afdeling. Den uforfærdede, faglige mission går hånd i hånd med fortsat at være ’branchens bedste arbejdsplads’, hvilket er lige præcis den ordentlighed, jeg værdsætter hos Spangenberg & Madsen, siger hun.

Udløber
11. juni 2025

Det er ingen skam at vende retur til den arbejdsplads, man har været mest glad for i sit arbejdsliv – især ikke, når mulighederne for fagligt impact og udvikling af egne og andres kompetencer er så store, som de er i Spangenberg & Madsen. 

Ordene kommer fra HVAC-ingeniør Sigrid Thule Mathiasen, der er vendt ’hjem’ til en stilling som teamleder i Spangenberg & Madsens Aarhus-afdeling. Hun er uddannet civilingeniør fra Aarhus Universitet i 2015 med fokus på byggeri og integreret energidesign – og i sin funktion som teamleder for HVAC-gruppen i Byggeri Vest skal hun bl.a. stå for personalehåndtering og udvikling af både den enkelte og fællesskabet – samt varetage det overordnede ansvar for HVAC på Aarhus-afdelingens mange projekter.

”Min rolle handler selvfølgelig i høj grad om HVAC og alle de faglige kompleksiteter, mit fag bringer med sig. Men min stilling handler også meget om mennesker, udvikling, samarbejde og faglig udvikling. Dét er meget klassisk for Spangenberg & Madsen, at vi her har kollegaerne og deres faglighed i centrum – tilgangen er hele tiden ’hvad kan vi hjælpe kunden eller samarbejdspartneren med’ – og det giver mening for mig at være en del af”, siger Sigrid Thule Mathiasen.

Ordentlighed går ikke af mode
Rekruttering fylder også en del på Sigrid Thule Mathiasen skrivebord, for skal Spangenberg & Madsen følge med de voksende ordrebøger i både Øst-afdelingerne i Albertslund, Næstved og lufthavnen – samt i vest-afdelingen i Aarhus, kræver det flere, fagligt solide kollegaer. 

”Derfor har jeg et tæt samarbejde med afdelingslederen for Byggeri Vest, Peter Yde Nielsen, omkring salg, udarbejdelse af tilbud samt den daglige trivsel på kontoret. Ingen kan være i tvivl om, at arbejdsmarkedet er arbejdstagers marked – og det kræver af vi virksomheder, at vi forstår at udvikle og give den enkelte kollega plads til at agere og prioritere”, siger hun og fortsætter:

”S&M har en størrelse, der giver plads til lydhørhed og tværgående samarbejder, hvilket i høj grad giver mulighed for at tilpasse dagligdag og opgaver til den enkelte. Vi har et stærkt, ukompliceret arbejde på tværs af afdelinger, stort fokus på den enkelte - men altid med fællesskabet i centrum. Det giver en dynamik, hvor alle bidrager til at levere samlede, stærke løsninger. Og det er er fedt at være en del af”, siger hun med et stort smil og tilføjer, at:

”Skulle der sidde nogen derude, der savner denne tilgang i deres hverdag, er jeg altid med på en kop kaffe”.

Flere vender hjem til Spangenberg & Madsen
For Sigrid Thule Mathiasen har det været nemt og naturligt at vende retur til Spangenberg & Madsen. Hun lægger ikke skjul på, at den knap 120 år gamle virksomhed er det sted, hun fagligt og kollegialt har befundet sig bedst gennem årene. 

Og hun er langt fra den eneste. Også kollegaerne Peter Yde Nielsen, stærkstrømsingeniør og afdelingsleder i Byggeri Vest (Aarhus), Tina Muusmann Kramer, bygningskonstruktør og BIM(el)-rådgiver, Niklas Frederiksen, civilingeniør og rådgiver i vvs/ventilation m. fl. er vendt retur til Spangenberg og Madsen efter at have prøvet kræfter med andre arbejdspladser.

Direktør Michael Søgaard Rasmussen giver sit bud på, hvordan det kan være.

”I min optik begynder god faglighed og solid teknologirådgivning med god, gammeldags ordentlighed over for vores samarbejdspartnere og kunder – og den øvelse har rod i virksomhedens ordentlighed over for vores vigtigste ressource – vores kollegaer. Frihed, tillid, respekt, dialog og udvikling. Det tror jeg er vigtigt for alle mennesker – både når vi er på arbejde, og når vi ikke er”.

Spangenberg & Madsen er et af landets ældste rådgivende ingeniørfirmaer og tilbyder rådgivning inden for en bred vifte af tekniske kompetencer: byggeri, infrastruktur, industri, brand, sikring, dokumentation, el, VVS, HVAC mm. 
Læs mere om vores fagligheder, tilgang til bæredygtighed og ledige stillinger her.

Følg vores virksomhed på LinkedIn og bliv klogere på vores projekter mm. 

Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S
Herstedøstervej 27-29
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20436190
P nummer: 1004306491

Kontaktperson

Louise Skøtt Gadeberg
Kommunikationsansvarlig
+45 61673760 loga@sogm.dk

Send til en kollega

0.047