23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3 spørgsmål der kan spare din virksomhed for en kæmpe regning

Energistrømmene i din virksomhed har måske større betydning end du går og tror. Udover at det kan være penge der flyver ud af vinduerne, kan det også betyde en meget større udledning af CO2 og partikler end du måske er klar over. Den grønne omstilling er over os, og selvom du måske er i gang med at omdanne din produktion til en grønnere en af slagsen, hvor du tænker på recyckling af materialer og kortere produktionsveje, så kan dine gamle anlæg, dårlig udsugning og gamle rørdele faktisk holde dig tilbage fra at nå dine mål. 

Du kan helt sikkert selv danne dig et overblik over hvor meget energi, der strømmer ind i din fabrik – ellers kan din bogholder nok hjælpe dig med nogle fakturakopier fra dine energileverandører.

Men ved du hvor energien slipper ud af din fabrik? 

For det er helt sikkert, at den slipper ud, ellers ville din fabrik jo ende med at lave en nedsmeltning, også kaldet ”kinasyndrom”.

Hos Technor arbejder vi altid ud fra tre vigtige spørgsmål når vi hjælper firmaer med at energioptimere: 

1: Hvor slipper energien ud? 
2: Kan vi fange energien inden den slipper ud?
3: Hvor kan vi erstatte noget af den energi, der ellers strømmer ind i fabrikken?

Disse tre spørgsmål er essentielle i forhold til energioptimering.

Vi bruger alt tænkeligt måleudstyr til at lokalisere og kvantificere de energistrømme, der er på vej ud af fabrikken. Vi bruger luftmålerudstyr, temperaturloggere, fugtighedsloggere, loggere til trykluftforbrug, strømloggere og meget mere.

Dine data skal så beregnes og bearbejdes i forhold til at udnytte potentialet.

Termodynamiske beregninger inden for Enthalpi, fugtighed, kondensering, fordampning og meget mere er nødvendige for at simulere både jeres nuværende og fremtidige energiforbrug ud fra DRY-data (DMI’s 10 års gennemsnits vejrdata).

Det giver dig et overskueligt og realistisk overblik over dit energioptimeringsprojekt – før du går i gang. 
Som alt andet er forberedelse nøglen til et godt resultat, så sæt dig ind i hvilken energioptimering der vil være den vigtigste for dig, og hvilke muligheder du har for at forbedre fabrikken. På den måde spare du dig selv for udgifter til generelle løsninger, som måske ikke passer lige netop hos dig. 

Du kan læse endnu mere om energioptimering HER

Technor ApS
Sjællandsvej 22
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19962571
P nummer: 1004072010

Kontaktperson

MS
Mathias Sørensen
mhs@technor.dk

Send til en kollega

0.031