23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Basicline Eco kasser – skabt til en grønnere fremtid

Basicline Eco kasser fra Bekuplast er mere end blot et stykke transportemballage – de er et skridt mod en mere bæredygtig fremtid. Lavet af 100% genbrugsmateriale, repræsenterer disse kasser vores forpligtelse til miljøbeskyttelse og ressourcebevarelse.

Udløber
31. maj 2024

Miljøbevidsthed i fokus: Basicline Eco kasser er ikke kun et valg for din virksomheds behov. Ved at vælge genbrugsmateriale reducerer du ikke blot affaldsmængden, men også din virksomheds CO2-fodaftryk, hvilket bidrager til kampen mod klimaforandringer.

Holdbare og pålidelige: Disse kasser er skabt til at holde i lang tid. Med deres robuste konstruktion og fulde genanvendelighed er de ideelle til gentagen brug og langvarig opbevaring, hvilket sparer både tid og ressourcer.

Etisk fremstillet: Bekuplast Quality Compound er Bekuplasts svar på en mere miljøvenlig og ressource sparende plastemballage. Ved at inkludere mindst 50% Post Consumer Material (PCM) og op til 50% Post Industrial Material (PIM), viser de engagement i at bruge ressourcerne på en ansvarlig måde.

Ved at vælge Basicline Eco kasser investerer du ikke kun i dine behov, men også i en grønnere fremtid.

Hvis du ønsker yderligere information, skræddersyede løsninger eller har spørgsmål om, hvordan denne serie kan imødekomme dine specifikke behov, opfordrer vi dig til at kontakte vores dedikerede specialister.

Se vores udvalg af basicline eco kasser!

Dansk Transport Emballage A/S
Oksbølvej 97, Hammelev
6500 Vojens
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20200375
P nummer: 1003465125

Kontaktperson

DFJ
Donny Frederik Jung
donny@dtemballage.dk

Send til en kollega

0.047