23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Wireless Logic underskriver global reseller-aftale med STARLINK

En fuldt administreret service kombinerer mobil- og satellitforbindelse for at udvide mulighederne for global IoT og virksomheder over hele verden

Wireless Logic, den førende globale IoT-forbindelsesleverandør, har sikret sig autoriseret resellerstatus for SpaceX's Starlink. Aftalen integrerer Low Earth Orbit (LEO) satellitforbindelse i Wireless Logics omfattende portefølje af administrerede tjenester, og tilbyder større fleksibilitet og valgmuligheder for globale IoT-implementeringer.

"At udnytte mobil- og satellitforbindelse tilbyder det bedste fra begge verdener, givet fordelene ved begge teknologier," sagde Oliver Tucker, administrerende direktør hos Wireless Logic. "Denne milepælsaftale understreger vores engagement i innovation. Mens mobilforbindelse forbliver en hjørnesten for mange applikationer, er tilføjelsen af satellitforbindelse en game-changer faktor - især i udfordrende miljøer og områder med svag dækning. Hos Wireless Logic tror vi på, at nøje overveje alle aspekter af forbindelse for at tilbyde den mest passende mulighed for hver implementering. For vores kunder sikrer dette, at vores løsninger altid er skræddersyede til deres forretningsmæssige mål."

Wireless Logic vil udnytte den globale supportkapacitet hos sit datterselskab Blue Wireless til at levere en integreret, administreret service, der kombinerer både LEO-teknologi og LTE/5G, dataplaner, installation og on-site support i mere end 70 lande verden over. Alt dette understøttes af garanterede SLA'er om oppetid og hastighed. Wireless Logic erhvervede Blue Wireless i 2023 for at styrke sin tilstedeværelse i APAC og Amerika samt forbedre sit tilbud om fast trådløs adgang.

"Vores kunder stoler på os til at udfylde forbindelseshuller, uanset hvor fjernt eller krævende deres operationer måtte være," sagde Ivan Landen, administrerende direktør hos Blue Wireless. "Ved at udnytte den kombinerede styrke af 5G/LTE- og satellit teknologier kan vi levere et unikt tilbud til industrier som energi, landbrug, minedrift, byggeri og maritime. Dette udvides til andre organisationer, der har brug for robuste filial-, bærbare eller mobile forbindelser. Vores globale administrerede LEO-forslag hjælper globale kunder med at overvinde typiske udfordringer som indkøb, installation, support og driftsforhold."

Tjenesten er tilgængelig direkte, og yderligere information kan findes her: www.bluewireless.com/leo

 

OM STARLINK AF SPACEX:

Starlink leverer højhastigheds, lav-latens internet til brugere over hele verden.

Som verdens største og mest avancerede satellitkonstellation i lav jordbane leverer Starlink bredbåndsinternet, der er i stand til at understøtte streaming, online gaming, videokald og mere. Starlink er designet og opereret af SpaceX.

For mere information, besøg: www.starlink.com

 

OM WIRELESS LOGIC

Wireless Logic er en førende global IoT-løsningsudbyder, der forenkler og automatiserer IoT-forbindelse og -styring for enhver enhed, hvor som helst. Med mere end 13 millioner tilsluttede IoT-enheder i 165 lande og partnerskaber med over 50 mobilnetværk tilbyder Wireless Logic global dækning og lokale tjenester, der hjælper med at fremskynde succesen for kundeprojekter.

Med en dedikerede platform og IoT-netværk muliggør Wireless Logic, at kunderne sikkert kan forbinde og administrere aktiver på tværs af ethvert netværk og uanset antal implementeringer. For kunderne forenkler dette forsyningskæderne, fremskynder time-to-market, reducerer den totale ejeromkostning og leverer forbindelsesløsninger, der virker.

Wireless Logic arbejder i partnerskab med mere end 25.000 virksomheder for at sikre, at IoT-løsninger er designet, testet, implementeret og skaleres for at imødekomme behovene for hvert specifikt brugstilfælde. I sidste ende leverer Wireless Logic de mest fleksible, robuste og sikre forbindelsesløsninger på markedet på tværs af sektorer, herunder landbrug, sundhedsvæsen, industri 4.0, sikkerhed, transport, energi, forsyningsvirksomhed og Smart Cities.

Wireless Logic bakkes op af Montagu, en førende mid-market private equity-firma, der er forpligtet til at finde og vækste virksomheder, der får verden til at fungere. Ved at fokusere på virksomheder med et must-have produkt eller service i et strukturelt voksende marked bringer Montagu beviste vækstkapaciteter for at hjælpe virksomheder med at opnå deres ambitioner og låse deres fulde potentiale op, hvilket giver Wireless Logic uovertruffen økonomisk styrke.

For mere information, besøg venligst: www.wirelesslogic.com

Wireless Logic Nordic
Gymnasievej 21D
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30083121
P nummer: 1012827500

Kontaktperson

HHE
Henrik Hildebrandt Eriksen
Sales Manager
+45 25 28 08 11 henrik.eriksen@wirelesslogic.com

Send til en kollega

0.093