23948sdkhjf

Wireless Logic Nordic

Wireless Logic Nordic har sine spidskompetencer inden for kommunikation  mellem maskiner - også kendt som M2M - samt Internet of Things, IoT.

Gennem innovation og daglig samarbejde med producenter, distributører, forhandlere og kunder, har vi skabt en platform og forretningsmodel, der tilføjer value add internt og mod det marked de enkelte ønsker at tilgå.

Vi arbejder dagligt aktivt med at inspirere, og hjælpe virksomheder og myndigheder med at skabe værdi gennem innovativ udnyttelse af mobilteknologien, i produkter, processer og miljøer.

Vores mål er at fremme danske virksomheders brug af M2M-kommunikationsløsninger – for derved at skabe øgede konkurrencefordele eller driftsmæssige fordele for vores kunder.

Vores kunder findes inden for en række brancher, så som:

Læs mere om vores erfaringer og løsninger til de enkelte sektorer

Vi kan – i kraft af vores mangeårige erfaring og stærke samarbejdspartnere – levere optimale kommunikationsløsninger og rådgivning inden for M2M & IoT.

Wireless Logic Nordic er en del af Wireless Logic Group, der forbinder verden med nye enheder hvert 18 sekund via vores Connectivity platform.

I dag har Wireless Logic Group over 3,8 millioner aktive IoT SIM-abonnenter i 60 lande med samarbejdspartnerskaber, der giver adgang til mere end 750 globale netværk.

Fakta om Wireless Logic Nordic

Adresse
Wireless Logic Nordic
Valdemarshaab 1, 1 tv.
4600 Køge

Region
Danmark
Sjælland
Køge Kommune

Telefon: +45 7022 2045

CVR nummer: DK30083121

P nummer: 1012827500

Certifikater: ISO 27001

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Thomas Boss-Ramos
Stilling: Market Manager

Send til en kollega

0.128