23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Industrielle batteriers udvikling

BATTERILØSNINGER TIL ET MANGFOLDIGT MARKED Den industrielle batterisektor oplever et paradigmeskifte hen imod tilpasning og valg af batterier baseret på anvendelse snarere end kemi.

Kim Nikitin, Chief Operating Officer for Celltech Group, kaster lys over vigtigheden af denne udvikling, idet han fremhæver det voksende udvalg af batterimuligheder, der nu er tilgængelige for OEM-producenter. “For femten år siden havde du kun et par celletyper at vælge imellem inden for lithiumbatterier,” erindre Nikitin, “du var nødt til at bygge applikationen op omkring batteriet og gå på kompromis med ønskede egenskaber”, hvilket understreger kontrasten til nutidens scenarie, hvor et batteris egenskab til dets tiltænkte anvendelse er af største vigtighed. Overgangen fra et begrænset udvalg til et bredt spektrum af muligheder, viser en betydelig fremskridt i branchen, hvilket gør det muligt at matche batterier mere præcist til de unikke behov for forskellige applikationer.

Dette er starten på den første artikel i en serie på tre artikler baseret på interviews med Kim Nikitin. Du kan læse den første artikel  i fuld længde HER 

Celltech Group er en global batterileverandør og producent af førende batteriløsninger med aktiviteter i ni lande, fem R&D og produktionsfaciliteter og mere end fire hundrede medarbejdere. Med støtte fra vores omfattende partnernetværk, skabt gennem de 40 år, vi har været i batteribranchen leverer vi værditilvækst, høj kvalitet og konkurrencedygtig Celltech Lifecycle  batteriløsninger med effektiv logistik.

Celltech A/S

www.celltech.dk

Celltech A/S
Lejrvej 25
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13785546
P nummer: 1000624665

Kontaktperson

KT
Kristian Tønnes
Daglig leder
+45 70252201 kt@celltech.dk

Send til en kollega

0.047