23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny salgschef hos Linatech A/S

Salgsingeniør William Alstrup Sørensen udnævnes til salgschef hos Linatech A/S

Fra og med april overtager vores salgsingeniør, William Alstrup Sørensen, posten som salgschef hos Linatech A/S, og indtræder ved samme lejlighed i firmaets ledergruppe.

William har siden sin ansættelse hos Linatech vist sig at være det ”friske pust”, som virksomheden havde brug for, både overfor eksisterende og nye kunder, og han har på kort tid skabt sig et godt netværk blandt kollegaer, kunder og andre forretningsforbindelser. Det er dertil lykkedes William at skabe solide relationer med nye kunder, som også har bidraget med nye og meget spændende opgaver for Linatech.

Linatech lancerede i starten af 2023 det nye motto ”Profitabel kvalitet til tiden”, og det er i høj grad Williams opgave at sikre, at Linatech altid følger dette motto overfor vores kunder. Vi skal skabe værdi for vores kunder, og de væsentligste parametre er at levere den kvalitet, som kunderne efterspørger, og altid at levere projekterne og produkterne til den aftalte tid. Vi ser dette som vores afgørende ”right to play” i markedet, og dette fundament skal vi styrke i de kommende år.

Vi håber at kunder og forretningsforbindelser vil byde William velkommen i den nye funktion, og skal du have løst en opgave indenfor udviklingsprojekter, specialmaskiner, automation og underleverandør opgaver, og skal det ske hos en smedevirksomhed, som har det sorte bælte i svejsning med 9001, 3834 EXC4 og 1090 – så er du godt hjulpet ved at kontakte William.

Med venlig hilsen
Lars Rahbæk
Adm. Direktør og medejer

LINATECH A/S
Rydhaugen 9
Vium
8620 Kjellerup
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84039810
P nummer: 1003210187

Kontaktperson

William Alstrup Sørensen
Salgsingeniør
was@linatech.dk

Send til en kollega

0.047