23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Navnenyt: S&M udnævner bæredygtighedschef

Dzhanan Osman er udnævnt som bæredygtighedschef hos Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma. Dzhanan Osman er uddannet civilingeniør med speciale i energi og indeklima og er også uddannet indenfor DGNB. Hun har været ansat hos Spangenberg & Madsen siden 2019 og har i alle årene været optaget af at indarbejde bæredygtighed i virksomhedens projekter, og har også stået i spidsen for udviklingen af virksomhedens bæredygtighedsstrategi. Dzhanan Osman indgår således i den nyoprettede bæredygtighedsafdeling; en afdeling der er så ny, at den stadig mangler sin leder.

Udløber
30. september 2024

Vil gøre mulighederne for bæredygtige løsninger konkrete

Som led i etableringen af en ny afdeling med speciale i bæredygtighed, har Spangenberg & Madsen udnævnt civilingeniør Dzhanan Osman som bæredygtighedschef. Forfremmelsen sker i kraft af hendes store engagement indenfor bæredygtighed igennem de seneste fem år, hvor hun både har beskæftiget sig med rådgivning og byggeledelse, primært på store renoveringsprojekter i København, og også har stået i spidsen for at udvikle Spangenberg & Madsens bæredygtighedsstrategi i samarbejde med en intern arbejdsgruppe, med henblik på at indarbejde bæredygtighed i alle firmaets fagligheder på tværs af de tekniske installationsfag, el, vvs, ventilation, indeklima, bygningsautomation, brand og sikring.

Dzhanan Osman er optaget af , hvordan vi på de interne linjer og eksternt som bæredygtighedsspecialister bedst hjælper vores kunder til at opnå bæredygtige løsninger i byggeriet, og indenfor infrastruktur og industri. Hun har en stærk profil og dedikation, og er i af nøglefigurerne i skabelsen af Spangenberg & Madsen nye bæredygtighedsafdeling:

-       Vores mål er at integrere bæredygtighed i hvert et projekt, vi påtager os, og gøre bæredygtighedsmulighederne håndgribelige og konkrete, forklarer Dzhanan Osman. Vi vil gerne hjælpe vores kunder med at træffe de rigtige beslutninger for dem, ved at belyse konsekvenserne af deres valg. Og det har enormt stor værdi, når de rigtige beslutninger bliver truffet i de tidlige faser af deres projekter. Så det glæder jeg mig meget, at vi nu i endnu højere grad prioriterer bæredygtighed på tværs af vores fagligheder i firmaet.

Spangenberg & Madsen har i årevis arbejdet med bæredygtighed i byggeriet og byggeriet udgør stadig størstedelen af projekterne, men firmaet har også set gode muligheder for at indarbejde bæredygtigheden i sine store infrastrukturprojekter.  

-       Vi har allerede nu flere tekniske infrastrukturprojekter, hvor vi indarbejder bæredygtighed, og jeg er enormt glad for, at vi også i de helt store projekter, kan sætte ind med vores rådgivning og bidrage til at skabe løsninger med meget stor effekt, siger Dzhanan Osman. Det er virkelig vigtigt for samfundet og for os alle sammen, siger den nyudnævnte bæredygtighedschef.

Rekruttering af afdelingsleder er i fuld gang

Spangenberg & Madsen er i fuld gang med at søge en ny afdelingsleder, der kan stå i spidsen for den nyoprettede bæredygtighedsafdeling; en dygtig leder, der sammen med Dzhanan Osman og teamets øvrige kollegaer, får til popgave at videreudvikle afdelingen og føre ambitionerne ud i livet, på tværs af de tekniske fagligheder og  kundetyper.

Interesserede kan med fordel besøge firmaets jobportal på www.sogm.dk/job for mere information.

Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S
Herstedøstervej 27-29
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20436190
P nummer: 1004306491

Kontaktperson

KKM
Katrin Karbech Mouritsen
Kommunikationsansvarlig
+45 29699903 kkm@sogm.dk

Send til en kollega

0.048