23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opnå et sundt og sikkert arbejdsmiljø

Hos Mouritsen tilbyder vi kompetent rådgivning og vejledning inden for sikkerhed og sundhed i overensstemmelse med HSE inden for vores tre primære arbejdsområder: Offshore/Energy, væskehåndtering og overfladebehandling.

Overholder du sundhed- og sikkerhedskrav? Få kompetent rådgivning og opnå bedre arbejdsvilkår og mindre miljøbelastning.

Vi uddanner løbende vores kolleger, så de sikkert kan omgås både materialer og maskiner, og så de på bedst mulig vis kan rådgive vores kunder og tilbyde dem de løsninger, som belaster miljøet mindst muligt.

For at kunne opretholde en høj standard og tilbyde vores kunder den bedst mulige rådgivning arbejder vi kontinuerligt med forbedringer, ligesom vi har fået ISO-certificeret vores ledelsessystem i henhold til ISO 9001:2023.

Alle vores løsninger udvikles i overensstemmelse med gældende normer og standarder, hvor ATEX er et særligt kompetenceområde. Derudover er vi i proces med at certificere vores miljø- og arbejdsmiljøsystemer iht. ISO 14001 og ISO 45001.

Læs om hvordan Mouritsen arbejder med HSE - Health Safety Environment på alle tre forretningsområder; Offshore/Energy, væskehåndtering og overfladebehandling. Vi rådgiver, vejleder og uddanner vores kunder, så de arbejder under gode og sikre arbejdsforhold.

Mouritsen A/S
Lanciavej 13
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30207955
P nummer: 1012967787

Kontaktperson

MS&I
Mouritsen Salg & Information
+45 75554664 mail@mouritsen.com

Send til en kollega

0.032