23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi har kortlagt alle vores emissioner

Vi er stolte over at kunne præsentere vores nyeste klimarapport. For første gang har vi indberettet alle emissioner i overensstemmelse med Greenhouse Gas Protokollen - den mest anerkendte standard for drivhusgasregnskab. Det betyder, at vi har kortlagt alle vores emissioner i Scope 1, 2 og 3, hvilket er en betydelig præstation for en virksomhed af vores størrelse.

Udløber
1. marts 2025

 

 

Det er vigtigt for os at få kortlagt alle vores emissioner, fordi vi ønsker at være en transparent og ansvarlig virksomhed med et stærkt fokus på bæredygtighed.

Vi har en klar forståelse af den afgørende rolle, som beregning og reduktion af emissioner spiller for at fremme miljømæssig ansvarlighed og fremme bæredygtig praksis.

For os har emissionsberegning og reduktion af udledninger vist sig at være et afgørende pejlemærke for at tackle klimaændringer og reducere vores CO2-aftryk

Ved at kortlægge drivhusgasemissionerne fra vores aktiviteter får vi en uvurderlig indsigt i vores bidrag til den globale klimaudfordring. Denne viden gør det muligt for os at identificere præcise områder for emissionsreduktion, optimere energiforbruget og fremme en bæredygtighedskultur.

Klimaforandringerne er tydelige for os alle, ikke kun her i Danmark, men globalt set. Verdenshavene stiger, og ekstreme vejrforhold udgør betydelige risici for samfund over hele verden. Det er vores fælles ansvar og derfor ønsker vi hos STEFFCA at sætte bæredygtighed øverst på dagsordenen.

STEFFCA A/S
Romsøvej 24
5800 Nyborg
Nyborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20768509
P nummer: 1004496154

Kontaktperson

MS
Martin Steffensen
Managing Director
martin@steffca.dk

Send til en kollega

0.025