23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Energieffektivt anlæg til Uldalls Jernstøberi A/S

Technor har netop leveret et nyt ventilations- og procesudsugningsanlæg til Uldalls Jernstøberi A/S. Anlægget er energioptimeret efter alle kunstens regler ift. ventilatorer, veksler osv.

Vi samler på glade kunder og vi er stolte over at vi har fået endnu en af disse - se før og efter billeder af anlægget.

 

Anlægsbeskrivelse:

Proces- og rumudsugning med varmegenvinding

 

Samlet kapacitet:

55.000 m3/h totalt hvoraf de 16.000 m3/h er procesluft gennem procesfilteret

 

Opgave:

Eksisterende procesanlæg til ventilation for sandudslagning og afgasning fra støbeforme var slidt og stod for udskiftning. Det eksisterende anlæg havde høje driftsomkostninger til både energi og vedligehold og tilmed støjede anlægget uhensigtsmæssigt.

Arbejdsmiljøet internt skulle optimeres med bedre flow profil for bedre luft i produktionen og det eksterne miljø skulle sikres bedre med ny filterteknologi.

For at reducere energiomkostninger og støjen skulle der optimeres på ventilatorer, varmeveksler mm.

 

Løsning:

Udskiftning af anlægget til et moderne og miljøvenligt anlæg med innovativ styring. Bedre ventilering og luftprofil gennem specialdesignet indblæsning for fornyet og godt arbejdsmiljø for personalet.

Anlægget genvinder op til 81,7 % af varmen via enkelt krydsveksler og med højeffektive ventilatorer er det et yderst optimeret anlæg med lave drifts- og vedligeholdelsesomkostninger, hvor også støjniveauet er reduceret betragteligt.

Anlægget behovsreguleres konstant med den innovative styring, således luftmængden tilpasses det aktuelle behov.

Det nye procesfilter som er et automatisk trykluftrenset posefilter, bevirker mindst mulig udledning til det eksterne miljø, hvorved miljøbelastningen reduceres til gavn for alle. Alt restmateriale opsamles i BigBag pose via snegleudmadning, hvor posen nemt udskiftes med gaffeltruck.

Dette har resulteret i en glad of tilfreds kunde som har et yderst energioptimeret anlæg med lave drifts- og vedligeholdelsesomkostninger, hvor også støjen er betragteligt reduceret.

 

 

Se mere på vores hjemmeside: https://www.technor.dk/cases

 

Technor ApS
Sjællandsvej 22
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19962571
P nummer: 1004072010

Kontaktperson

MS
Mathias Sørensen
mhs@technor.dk

Send til en kollega

0.047