23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kombi Fracht er din grønne partner

Hos Kombi Fracht viser man den grønne vej, i både logo og handling. Med montering af solcellepaneler på deres flåde, har de taget næste skridt

Fast forankret i området omkring Bremen i Tyskland, sørger logistikvirksomheden Kombi Fracht GmbH for at sætte standarten indenfor spedition og logistikvirksomhed. Man har hos virksomheden valgt at sætte stor fokus på at være rollemodel i branchen, i forhold til at skabe en bæredygtig transportsektor. Derfor har de nu valgt at få monteret solceller på deres flåde.

Opstart af en virksomhed i hurtig vækst

Det hele starter tilbage i 1988 med grundlæggelsen af Kombi Fracht i Bremen am Hansator. I starten arbejder man med at betjene de kombinerede stationer i Bremen og Hamborg. Allerede i årene 1996 – 1997 udvider virksomheden med forskellige opkøb af andre transportvirksomheder.

Dette bevirker at hovedkvarteret året efter flyttes fra Bremen til Harpstedt. Virksomhedens vokseværk fortsætter støt og beskæftiger i dag mere end 200 ansatte, råder over en flåde på 90 køretøjer og har hovedkontor i Groß Ippener.

En placering med lagerplads, der sikrer en hurtig adgang ud i verden

I virksomhedens hovedkvarter placeret i Groß Ippener, der ligger direkte ud til A1 og kun 25 km fra Bremen store fragtcenter, har man også rådighed over et anseeligt lagerområde. Med et areal på 1.200 m² og en højde på 10 m, der er fuldt kranegnet (2 x 2,0 tons). Det udendørs og eksterne lager er 10.000 m² stort, asfalteret og har videoovervågning.

Virksomheden har valgt at bruge en LNG gasgaffeltruck der kan håndtere gods op til 5 tons, for også her at være tro mod deres bæredygtige profil.

Transporttjenester der forbinder mennesker og markeder

Med en flåde, der kan flytte alle typer gods fra stålprofiler til ADR-klasse 1 transporter, står Kombi Fracht klar til at hjælpe deres kunder. Med deres Encounter traffic service, (to køretøjer mødes på ruten og bytter sættevogn eller veksellad) har de mulighed for at optimere udnyttelsen af flåden og chaufførernes arbejdsforhold forbedres uden for meget skifteholdsarbejde. Med lastbiler, der er placeret i Bremen, Hamborg, Berlin, Magdeburg, Neumünster, Langenhagen, Magdeburg og Ruhr-området kan de altid tilbyde ”just in time” service, selv ved trafikale udfordringer.

Helt tilbage i 2013 tog virksomheden de første lastbiler med Euro-6 emissionsstandarder i brug og i 2015 blev hele flåden konverteret til Euro-6 emissionsstandarden.

Nysgerrigheden på og evnen til at omfavne nye teknologier 

Nyeste skridt hos virksomheden i deres stræben efter løsninger, der kan understøtte deres mål om en mere bæredygtig virksomhed, er sket i samarbejde med det lokale værksted, Autohaus Wolfgang Mock GmbH & Co. KG, der har eksisteret siden 1962 og i dag har 65 ansatte. Som specialiseret Mercedes-Benz erhvervskøretøjsservice center, var det en selvfølge at de stod for monteringen af det første 110Wp solcellesæt på en af virksomhedens helt nye Mercedes-Benz - Actros L – 2023.

Værkstedet er certificeret som installationspartner for EUROPART af Green Energy/MIPV.pro produkter. Derudover varetager værkstedet også service på autocampere, varevogne samt laver alt indenfor lastbiltilbehør og eftermontering. De tilbyder også en nem og gratis service til returnering samt miljøvenlig genbrug af køretøjer. Også her er bæredygtighed og miljøbeskyttelse en vigtig hjørnesten i virksomheden, som hos Kombi Fracht.

Vi fik en snak med flådechef, Torsten Steinblock fra Kombi Fracht, i forbindelse med monteringen og hørte hvad der lå til grund for deres beslutning om at få solceller monteret på deres flåde: ”Bæredygtighed er en vigtig del af vores firmas DNA. Vi tænker både i tallene på bundlinjen, men i lige så høj grad på hvilken påvirkning vores virksomhed har på naturen omkring os. Med denne løsning, som vi blev introduceret til gennem EUROPART, faldt vi et ekstremt robust produkt, der både er fleksibelt, med en væsentlig højere ydeevne end monokrystallinske solpaneler, der faktisk kunne være med til både at spare os penge i kraft af forlænget batterilevetid, vi kan undgå nedbrud pga. afladede batterier og samtidig spare diesel. Vores CO2-udledningen reduceres, når chaufføren ikke behøver holde i tomgang. Planen er at yderligere 10 køretøjer skal udstyres med produktet i nærmeste fremtid.” slutter Torsten Steinblock.

Vi ønsker Kombi Fracht tillykke med den første montering

Du kan læse mere om virksomheden her: kombifracht.de

-

Transportbranchen er en af de områder, hvor man nemt kan opnå CO2 besparelser med montering af solceller. Alle Green Energy/MIPV.pro solcelleløsninger til transportsektoren forhandles gennem EUROPART, så kontakt din lokale EUROPART-afdeling og hør om pris og info om en løsning der passer dig.
Besøg: www.europart.net

Download Green Energy/MIPV.pro-katalog her.

Green Energy
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Send til en kollega

0.046