23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektiv varmeisolering af fjernvarmerør

Ørslev Vekslerstation havde brug for en leverandør til teknisk isolering af af deres installationer. Norisol trådte til og udførte opgaven.

Ørslev Vekslerstation, tæt på Vordingborg, sørger for at overføre fjernvarme fra transmissionsledningen til ledningsnettet med rette tryk og temperatur. Fra ledningsnettet overføres fjernvarme til boliger i Vordingborgområdet. 

Rørene på vekslerstationen skulle isoleres og 2 firmaer havde været på opgaven, men Norisol blev tilkaldt af forsyningsselskabet Verdo for at fuldføre isoleringsprojektet. 

Vi monterede 2 lag isolering og afsluttede med alu-beklædning rundt om fjernvarmerørene, og ventiler og pumper blev forsynet med isoleringspuder. Arbejdet stod på hen over sommeren 2023, og vi var færdige med vores energibesparende, CO2-venlige isoleringopgave ultimo juli.

Verdo er positivt overrasket det professionelle samarbejde med Norisol - at vi kunne træde til så hurtigt og uden problemer færdiggøre opgaven. Det har nu udløst 3 nye, spændende arbejdsprojekter fra Verdo, hvor vi bl.a. skal udføre teknisk isolering hos Vordingborg Fjernvarme.

Vil du vide mere om, hvor meget din virksomhed kan spare ved effektiv varmeisolering?    Læs mere her 

Norisol A/S
Smedeland 11
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK80149212
P nummer: 1016486112

Kontaktperson

Dorthe Absalon
HR- og Kommunikationschef
+45 41784146 doab@norisol.com

Send til en kollega

0.14