23948sdkhjf
Del siden

Norisol A/S

Norisol er en førende service- og entreprenørvirksomhed, der inden for energi, industri, marine og byggesektoren bidrager til høj værdiskabelse hos deres kunder. Dette sker gennem levering af konkurrencekraftige totalløsninger, som bl.a. reducerer energiforbruget og nedbringer den globale opvarmning.
Vi arbejder offshore og onshore inden for olie- og gasindustrien, på skibsværfter, raffinaderier og kraftværker. Endvidere for medicinalindustrien, levnedsmiddelindustrien og bygge- og anlægsbranchen.
Norisol koncernen har nu nået en årlig omsætning på ca. 400 millioner kroner, og det samlede antal medarbejdere er ca. 400.

Vores vigtigste ressource er vores specialuddannede medarbejdere. Hver dag gør de deres yderste for at imødekomme vores kunders forventninger, hvad angår produktivitet, pålidelighed og vores produkter og ydelsers miljøpåvirkning. Derfor har vi også mange langvarige kunderelationer og partnerskaber.

Vi har konstant fokus på at udvikle optimale løsninger for vores kunder. Vi tager udgangspunkt i en tæt dialog med vores kunder, vores kompetente medarbejdere og vores forretningsforbindelser så tidligt i processen som muligt.

Vi er landsdækkende og har afdelinger i Frederikshavn, Hirtshals, Fredericia, Esbjerg, Odense, Kalundborg, Skælskør og Glostrup.

Norisol A/S
Smedeland 11
2600 Glostrup
Danmark
CVR nummer: DK80149212
P nummer: 1016486112
450
ISO 14001
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.049