23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spar penge og beskyt miljøet med Varmepumpepuljen: Sådan søger du tilskud til en grønnere opvarmning

I en verden, hvor klimaforandringerne er mere påtrængende end nogensinde, står vi alle over for en vigtig opgave: at reducere vores CO2-udledning og bevæge os mod mere bæredygtige energiløsninger. En af de mest effektive måder at gøre dette på er ved at skifte til en varmepumpe til opvarmning af vores hjem. Og nu er der gode nyheder for boligejere i Danmark: Varmepumpepuljen er klar til at åbne op for ansøgninger den 12. september.

Varmepumpepuljen er en tilskudsordning, der er skabt til at gøre det lettere og mere økonomisk attraktivt for boligejere at skifte til en varmepumpe som opvarmningskilde. Målet er at fremme en mere klimavenlig opvarmningsmetode og samtidig hjælpe folk med at spare penge på deres energiregninger.

Før du går i gang med ansøgningsprocessen, er det vigtigt at kontrollere, om du opfylder de fem afgørende krav for at være berettiget til tilskud fra Varmepumpepuljen:

1️⃣ For at kvalificere dig til tilskud fra Varmepumpepuljen skal din bolig være dit primære helårsopholdssted, og du skal være ejer af ejendommen.
 
2️⃣ Varmepumpepuljen er målrettet mod boliger, der bruger traditionelle opvarmningsmetoder som oliefyr, gasfyr, elvarme eller biokedel som primær varmekilde.
 
3️⃣ Din bolig skal ligge i et område uden fjernvarme eller planlagt fjernvarme for at være berettiget til tilskud.
 
4️⃣ For at ansøge om tilskud må du ikke allerede have indhentet et bindende tilbud på en varmepumpeinstallation eller være i gang med installationen.
 
5️⃣ Tilskuddet fra Varmepumpepuljen er specifikt rettet mod boligejere, der ønsker at installere enten en luft til vand-varmepumpe eller en væske til vand-varmepumpe, også kendt som jordvarme.
 
Varmepumpepuljen giver boligejere en fantastisk mulighed for at bidrage til klimaindsatsen samtidig med at de sparer penge på deres energiregninger. Hvis du opfylder de afgørende krav og forbereder dig godt, kan du snart nyde godt af en mere bæredygtig opvarmning af dit hjem. 
 
Så gør dig klar til at søge tilskud til en varmepumpe, når Varmepumpepuljen åbner den 12. september, og vær med til at skabe en grønnere fremtid.

DVI Energi A/S
Industrimarken 2C
9530 Støvring
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30553047
P nummer: 1013406924

Kontaktperson

KT
Ken Thon
Direktør
kth@dvienergi.com

Send til en kollega

0.031