23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Scania Helsingborg monterer CIGS-solceller på Samats flåde

Scania Helsingborg har opnået certificering som installatør af CIGS-solceller, hvilket markerer en vigtig milepæl for deres involvering i grøn transport. Det strategiske samarbejde mellem Samat International og Scania Helsingborg er dog endnu mere bemærkelsesværdigt. Ved at kombinere Samat’s vision om grøn transport og Scania Helsingborg’s ekspertise som certificeret installatør af Green Energy/MIPV’s Plug & Play-solcelleløsninger, dannes der et stærkt partnerskab med fokus på bæredygtig transport

Brændstofbesparelser i testperioden
Dette skema præsenterer de imponerende brændstof­besparelser, der er opnået i løbet af testperioden, ved brug af to testkøretøjer.

Dataen er sammenlignet med samme periode året før for at vise de reelle fremskridt. Resultaterne er en klar indikation af de langsigtede fordele ved at optimere brændstofeffek­tiviteten for både miljøet og den økonomiske bundlinje.

Bæredygtig transport
Samat og Scania Helsingborg vil sammen spille en afgørende rolle i at fremme solcelleteknologi i transportflåder og øge bevidstheden om de positive miljømæssige fordele ved grøn transport.

Partnerskab er samtidigt et bevis på, at store visioner og modige handlinger kan ændre spillet for grøn transport. Samat og Scania Helsingborg baner vejen for en bæredygtig fremtid, hvor grøn teknologi er en integreret del af transportindustrien. Deres samarbejde er et eksempel til efterfølgelse og et afgørende skridt mod en mere bæredygtig og miljøvenlig verden.

 Nysgerrig på mere?

Læs mere om samarbejdet her.

Green Energy
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Kontaktperson

Nadja Ahrenfeldt
Marketingkoordinator
+45 93395160 nadja.ahrenfeldt@ge-scan.com

Send til en kollega

0.047