23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Green Energy ekspanderer til Brasilien med ny agentaftale

Green Energy/MIPV.pro udbreder endnu engang firmaets grønne løsninger til transportbranchen, og denne gang er det i Brasilien

 Brasilien bliver et nyt fokusområde for Green Energy/MIPV.pro, da ITSMob (ITS MOBILIDADE LTDA) nu fungerer som vores agent i landet.

Aftalen blev indgået under et Global Passenger Network (GPN) møde i Buenos Aires, Argentina. På dette møde mødtes Green Energy/MIPV.pro’s Internationale Sales Director, Per Schmeltz, og ITSMob’s direktør, Felipe Coelho, for at fastsætte rammerne for salg og markedsføring af solcelleløsningerne i hele Brasilien.

Begge parter ser frem til et givende samarbejde, hvor fokus er på at drive den grønne udvikling og implementere miljøvenlige løsninger inden for transportsektoren. For at sikre en vellykket implementering af plug and play CIGS-solcelleløsninger sender firmaet et hold til Vejle i august, hvor de vil deltage i Green Energy/MIPV.pro’s Training Academy. Efterfølgende vil certificering og yderligere træning finde sted i Brasilien, så ITSMob kan være rustet til at levere de bedst mulige løsninger til deres kunder.

 Grønne horisonter i Brasilien
Det brasilianske marked har allerede vist stor interesse i Green Energy/MIPV.pro’s grønne teknologier. ITSMob har allerede forhåndsaftaler med store kunder, der efterspørger løsninger til deres trucks og køletrailere, især inden for Medicoindustrien. Det er et tydeligt tegn på, at bæredygtige løsninger er i stigende efterspørgsel og bliver en nøglefaktor for fremtidens transportindustri.

Per Schmeltz, Internationale Sales Director hos Green Energy/MIPV.pro, udtalte om aftalen: “Vi er begejstrede for vores partnerskab med ITSMob i Brasilien. Deres stærke position inden for mobilitet og skræddersyede løsninger gør dem til en fremragende partner for os. Sammen deler vi også en passion om at skabe en grønnere fremtid for transportbranchen i Brasilien og resten af verden.”‘

 Fælles produkttro
Det er ikke kun miljømæssige fordele, som plug and play solcelleløsningerne bringer med sig. Med en reduktion i CO2-udledningerne fra transportsektoren bidrager de også til at mindske den globale klimapåvirkning. Samtidig giver de økonomiske besparelser på brændstof – en mærkbar fordel for virksomhederne, der implementerer teknologien.

“Med ITSMob’s stærke tro på vores produkters fordele og deres dedikation til at fremme dem, har vi den ideelle partner til at udbrede vores grønne løsning, og vi er overbeviste om, at dette partnerskab vil bane vejen for mere miljøvenlige og effektive transportløsninger i hele landet,” afslutter Per Schmeltz.

Læs mere om firmaet her.
Download Green Energy/MIPV.pro-katalog her.

Green Energy
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Kontaktperson

Nadja Ahrenfeldt
Marketingkoordinator
+45 93395160 nadja.ahrenfeldt@ge-scan.com

Send til en kollega

0.032