23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Æstetiske solceller monteret på The Nordic Barnhouse Project

Kom med når vi besøger The Nordic Barnhouse Project og løfter sløret for noget helt unikt

Træd ind i skovens dybe ro, syd for Randers i Østjylland, hvor et enestående hjem er placeret. Her finder man The Nordic Barnhouse Project, et mesterværk skabt af designeren og arkitekten Bruno Jakobsen. Huset der også kaldes Villa Brink er ikke blot et projekt, det er familiens hjem – et hjem, som Bruno Jakobsen og hans familie har skabt og som har høstet adskillige priser og anerkendelser.

Det nybyggede langhus, der er bygget i de mest eksklusive materialer, emmer af modernitet med en nordisk stil, der trækker tråde til omgivelsernes skønhed. Her smelter huset sammen med den uforstyrrede natur, der strækker sig ud til terrassen og giver mulighed for en panoramisk udsigt over de omliggende skove.

 
 Arkitektonisk sammenhæng

I processen med at designe familiens hjem henvendte arkitekten Bruno Jakobsen sig til Areco Profiles for at finde den rette løsning. Han besluttede sig for at inkorporere et sort klikfalstag med en hældning på 40 grader samt sorte tagrender. 

Valget faldt på den brede model (510 mm) af Arecos Easy-Click, et bredsporede panel med en skjult befæstelse. De brede paneler uden synlige skruer komplementerer husets rene linjer og stilrene udtryk, mens Areco Easy-Click tagets stilrene enkelthed forenes med forfinet elegance.

Bæredygtighed og elegance forenes
The Nordic Barnhouse Project er en manifestation af Bruno Jakobsens passion for detaljer. Huset er nøje gennemtænkt og bærer præg af hans præcision og omhu, der går hånd i hånd med den valgte solcelleløsning. 

Da beslutningen om at implementere solceller blev truffet, indledte Areco Profiles, Bruno Jakobsen og vores team en fælles designproces. I fællesskab besluttede vi at specialfremstille en plug and play solcelleløsning, der sømløst kunne integreres med Arecos brede Easy-Click-tag. 

Hver eneste detalje blev individuelt tilpasset for at opnå en harmonisk integration, der respekterer husets stringente udtryk og æstetik. Solcellerne strækker sig fuldt ud i både bredde og længde på hver bane, hvilket bevarer helhedsindtrykket og skaber en næsten usynlig effekt.

 
Unik løsning til unikke visioner
Resultatet? En solcelleløsning, der er lige så unik som selve The Nordic Barnhouse Project. Skræddersyet til et hjem, hvor æstetik og bæredygtighed smelter sammen og skaber et utroligt udtryk, der går hånd i hånd med naturen omkring det.

 

Se mere om The Nordic Barnhouse Project her.

Ønsker du også at realisere en æstetisk solcelleløsning? Kontakt os her.

Green Energy
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Kontaktperson

Nadja Ahrenfeldt
Marketingkoordinator
+45 93395160 nadja.ahrenfeldt@ge-scan.com

Send til en kollega

0.063