23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dobbelt op på procesudsugning hos Flügger

For at forhindre blandt andet forurening af arbejdsmiljøet hos Flügger, har Technor udført to anlæg for procesudsugning fra blandemaskinerne. Anlægget er delt op i to af hensyn til sikkerheden og økonomien. Et mindre anlæg som ventilerer for eksplosionsfarlige stoffer, samt et almindeligt procesventilationsanlæg som ventilerer for støv der ikke er eksplosionsfarligt.

Nogle få af Flüggers blandemaskiner arbejder med eksplosionsfarligt støv. Dette anlæg skulle placeres indenfor i produktionen hvilket sætter større krav til sikkerheden og udstyret der anvendes på filteret. Filteret er derfor udført med eksplosionssikring i form af flammeundertrykkende trykaflastninger som gør at anlægget sikkert kan placeres indenfor i produktionen. I tillæg er der på alle blandemaskiner monteret gennemsigtige kanalstykker for visuel kontrol at bortventilerede støvmængder.

Størstedelen af støvet fra kundens produktion er ikke eksplosionfarligt, hvorfor et filteranlæg som ikke er godkendt for eksplosionsfarligt støv valgtes til denne del. Der er for alle blandeanlæggene til denne del ligeledes monteret gennemsigtige skueglas for visuel kontrol af bortventilerede støvmængder.

 

Resultat af gaven, er at procesudsugning fjerner effektivt de skadelige partikler på en sikker måde: Dette forbedrer arbejdsmiljøet og sikkerheden for virksomhedens medarbejdere.

Technor ApS
Sjællandsvej 22
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19962571
P nummer: 1004072010

Kontaktperson

MS
Morten Sørensen
Projektingeniør
+45 31181333 mohs@technor.dk

Send til en kollega

0.047