23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Måleinstrumenter til dugpunktsmåling fra SUTO

Ultrafilter Skandinavien forhandler flere typer af måleinstrumenter fra tyske SUTO. Produkterne stråler af høj kvalitet og opretholder en lang levetid.

Udløber
31. juli 2024

Har du en produktionslinje der anvender trykluft i en eller anden form, så er du formentlig OBS på, at trykluften skal være ren for partikler og især vand. Dette er for at undgå skader på produktionsudstyr.

Især vandet kan være en stor fjende i et trykluftssystem og for at forebygge og udbedre, kan man med fordel bruge en dugpunktsmåler, for at kende vandindholdet i den trykluft der anvendes. 

Dugpunktssensorer til trykluft kan installeres mere eller mindre alle steder, så man kan måle mere specifikt på enkelte områder. Desuden er det muligt at anvende en transportabel dugpunktsmåler (SUTO S 520), som har et hav af muligheder i selve enheden, men som også har en masse tilbehør der kan tilkøbes - f.eks. en lille printer, der hurtigt kan lave et udprint af målingen på lokationen, som kan være nyttig ved audits.

SUTO's dugpunktssensorer dækker bredt på temperaturskalaen og kan måle fra -100° til +50°C.

Du kan læse mere om vores udvalg her: SUTO dugpunktsmåler til trykluft - Udvalget begrænser sig ikke til det viste i webshoppen, da alle produkter kan fås i flere varianter og med en masse tilbehør. 

Er du nysgerrig på hvad vi kan tilbyde dig indenfor dugpunktsmåling til trykluft? Så hjælper vi dig gerne, hvis du kontakter os på info@ultra-filter.com eller tlf. +45 82 30 30 20.

Nordic Filtration
Glasvænget 6
5492 Vissenbjerg
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39216280
P nummer: 1023212141

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047