23948sdkhjf
Del siden
Annonce

jpbc præsenterer Nordeuropas største fiberlaserskærer: LT14 FIBER

Hos jpbc er vi stolte af at introducere vores seneste investering, LT14 FIBER. Denne imponerende maskine er den største fiberlaserskærer i Nordeuropa og giver os mulighed for at levere avanceret rørbearbejdning af højeste kvalitet til vores kunder.

LT14 FIBER: Præcision, effektivitet og kvalitet i metalbearbejdningsindustrien

LT14 FIBER er en solid og kraftfuld maskine, der gør det muligt for os at håndtere endnu større og tungere komponenter. Dette udvider vores evne til at håndtere en bred vifte af materialer og komponenter og opnå høj præcision og effektivitet for at imødekomme forskellige kunders behov i metalbearbejdningsindustrien.

Med sin store bearbejdningskapacitet er LT14 FIBER blandt andet specielt velegnet til bearbejdning af bygningsstål, hvilket gør os i stand til at levere avancerede løsninger af højeste kvalitet inden for byggeri og konstruktion. 

Tekniske specifikationer for LT14 FIBER:

Råmaterialer: Runde- og firkantede rør, specialprofiler, åbne profiler
LT14 FIBER er alsidig og i stand til at bearbejde forskellige typer råmaterialer, herunder runde og firkantede rør samt specialprofiler og åbne profiler. Dette åbner op for en bred vifte af anvendelsesmuligheder og sikrer fleksibilitet i produktionsprocessen.

Skærehoved: 3D
LT14 FIBER er udstyret med et innovativt 3D-skærehoved. Dette avancerede skærehoved bevæger sig, mens den tungere metalkomponent holdes stabilt. Denne teknologi øger hastigheden og produktiviteten i bearbejdningsprocessen samtidig med at minimere slid og belastning på komponenterne.

Diameter: 30mm - 356mm
LT14 FIBER har en imponerende kapacitet til at bearbejde rør med en diameter på 30mm op til 356 mm. Det brede diameterområde muliggør bearbejdning af forskellige størrelser og tykkelser, hvilket giver større fleksibilitet i produktionen.

Længde (ind/ud): Op til 15m
LT14 FIBER har en imponerende længdekapacitet, der kan håndtere rør med længder op til 15m, både i råmaterialer og som færdige emner. Dette giver mulighed for bearbejdning af lange rør og emner uden behov for komplicerede samlinger eller begrænsninger i størrelsen.

Vægt: Op til 135kg/m
LT14 FIBER har en imponerende bæreevne og kan håndtere komponenter med en vægt på op til 135kg/m. Dette giver en betydelig kapacitetsforøgelse og mulighed for bearbejdning af tunge og robuste materialer.

Software: ArTube
LT14 FIBER leveres med det avancerede styringsprogram ArTube. Med ArTube-softwaren kan tegninger og modeller nemt og hurtigt overføres til maskinen. Det understøtter også import af 3D-tegninger fra andre CAD-programmer, hvilket effektiviserer og forenkler den komplekse proces med laserskæring. ArTube-softwaren sparer værdifuld tid og sikrer nøjagtighed og præcision i bearbejdningsprocessen.

Vores direktør, Henrik Høgh, deler sin begejstring for denne nye investering: 
"Vi er utroligt begejstrede for at have tilføjet LT14 Fiber Rørlaser til vores produktionsudstyr. Denne avancerede maskine vil ikke kun styrke vores kapacitet, men også forbedre vores evne til at levere præcise og effektive løsninger til vores kunder. Vi er sikre på, at denne investering vil placere os i front inden for rørlaserskæring og hjælpe os med at imødekomme de voksende behov i industrien."

Sammen med vores pålidelige partner, IP Maskiner A/S, der har agentur ved BLM GROUP og er anerkendt leverandør inden for avancerede bearbejdningsløsninger til metalindustrien, har vi sikret en problemfri levering og installation af den nye LT14 FIBER. Vi ser frem til at udnytte potentialet i LT14 FIBER og levere skræddersyede løsninger indenfor rørlaserskæring, der opfylder selv de mest komplekse behov hos vores kunder. Vores investering demonstrerer vores forpligtelse til at forblive førende inden for rør- og pladebearbejdning og møde den stigende efterspørgsel i industrien.

For yderligere information og forespørgsler kan du kontakte:

Salgsteamet hos jpbc

T: 86 65 92 22
E: jpbc@jpbc.dk

---------------------------------------

Marco Høgh
Daglig leder, Rørlaser 

T: 81 40 20 24
E: mh@jpbc.dk

 
Mia Søndergaard
Key Account Manager / Rørlaser

T: 81 40 47 38
E: ms@jpbc.dk

Kim Sørensen
Teknisk salg, Rørlaser 

T: 81 40 20 22
E: ks@jpbc.dk

 

jpbc A/S
Frederiksgade 33
8840 Rødkærsbro
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13484279
P nummer: 1000572644

Kontaktperson

Poul Vistisen
Salgschef
+45 81 40 20 21 pov@jpbc.dk

Send til en kollega

0.031