23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nitrogen generator reducerer Co2 udslip med op til 75%

Mouritsens særligt udviklede nitrogengenerator, som leverer nitrogen on-site og on-demand nitrogen i reneste form, reducerer Co2 niveauet markant.

I stedet for at bestille 20.000 kubikmeter nitrogen i uhåndterbare flaskerags, der skal pakkes, transporteres og installeres – med risiko for fejl og at du løber tør, kan du både undgå mas og besvær og påvirke klimaet positivt.

Mouritsen har, som en del af deres Blue Wolf serie udviklet en nitrogengenerator, der leverer nitrogen on-site og on-demand i den reneste form.

 

Ved en sammenligning mellem enten at bestille 20.000 kubikmeter nitrogen i form af flaskerags (mere end 20 styks flaskerags med 64 flasker i hver) eller at anvende samme mængde via generatoren står det klart, at Nitrogengeneratoren uden mas og besvær, resulterer i en besparelse på op mod 20 tons Co2.


”Vi har gjort os umage for at gøre nitrogengeneratoren sikker at bruge”, forklarer Martin Bæk, der er teknisk ansvarlig i den del af Mouritsen, der arbejder med offshore energi og fortsætter:

Nitrogengeneratoren har double up på sensorer, der holder øje med nitrogenen undervejs og sikrer, at den nitrogen, som generatoren leverer, altid er i en høj kvalitet. Ydermere har den den vigtige funktion, at skulle der opstå en fejl under processen – fx et parameter, der kommer uden for et grænseområde, så lukker generatoren ned og laver ikke mere nitrogen, før fejlen er rettet”.

Med nitrogengeneratoren sikrer man, at det er umuligt at sende uren nitrogen ud i en applikation.

Mouritsens Blue Wolf serie svarer til hvad AMG er for Mercedes. Nitrogengeneratoren har været en del af Mouritsens Blue Wolf serie i tre år.

 

Mouritsen A/S
Lanciavej 13
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30207955
P nummer: 1012967787

Kontaktperson

MS&I
Mouritsen Salg & Information
+45 75554664 mail@mouritsen.com

Send til en kollega

0.047