23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FTZ og ELF styrker samarbejdet og gør værkstederne til ”Olie Eksperter”

ELF har de seneste 24 år haft et tæt samarbejde med FTZ, Danmarks største grossist af reservedele og tilbehør inden for den professionelle branche.

ELF har tilhørt den franske energigigant, TotalEnergies, siden 2001 og er kendt for innovative smøremidler af høj kvalitet. Nu tager de sammen samarbejdet til nye højder.

”Med ELF Expert får værkstederne en unik mulighed for at skille sig ud og markedsføre sig med ELF. Et varemærke som er kendt for sine kvalitetsprodukter indenfor smøremidler,” siger Steffen Feddersen, salgschef hos TotalEnergies Danmark. 

Det er et samarbejde, som TotalEnergies bestemt ikke tager for givet. TotalEnergies sætter fokus på at give forhandlerne en unik mulighed for at sælge kvalitet i deres forretninger, udtaler Steffen og fortsætter: ”Forudsætning for at blive en del af ELF Expert sammen med FTZ, er at værkstedet bruger smøremidler fra ELF via FTZ. Samarbejdet med FTZ muliggør, at vi kan nå ud til de mest professionelle værksteder i Danmark, som kan bestille alle ELF-produkter direkte i FTZ’s webshop og smøretabel. FTZ’s unikke logistik setup, med vareture til kunden hele dagen igennem, er en uundværlig del på et moderne værksted, også når det gælder smøremidler.”

ELF Expert er et kærkomment pejlemærke for alle bilister

Olie er den dag i dag blevet meget komplekst, og derfor kalder det på ekspertise fra værkstederne. Sonni Isaksen, som er Teamleder i FTZs produktafdeling, kalder ELF Expert for et ’kærkomment pejlemærke for bilisten’, da de nu kan finde værksteder, som har styr på arbejdet med smøremidler. Sonni Isaksen fortsætter: Hos FTZ har vi verdens bedste smøretabel, hvor kunderne kan være sikre på at finde det korrekte olievalg til den givne opgave. Vi har endda senest integreret vores kundestyringsystem, FTZ+ med smøretabellen, så værkstedet har nemt ved at sikre den rigtige olie til den kommende opgave samt sikre at udsalgsprisen på olien er opdateret til markedet. 

Miljørigtig og ergonomisk emballage

Denne type af kvalitet blandt smøremidler kulminerer med lancering af en miljørigtig og ergonomisk emballage. Værkstederne har mulighed for at sortere kasserne miljøvenligt, hvilket er en fordel i kampen mod klimaforandringerne: ”Olie er blevet en unik reservedel, som kræver stor ekspertise at arbejde med for værkstederne. Men det stiller også krav til håndtering, opbevaring og ergonomi. Derfor ser vi ”ELF Oil-in-Box” som en naturlig forlængelse af vores sortiment - til glæde for værkstederne”, siger Sonni Isaksen. 

Denne lancering glæder Steffen Feddersen, der beskriver den ”grønne profil” som ekstremt vigtig for TotalEnergies. TotalEnergies vil være CO2-neutrale i 2050, og selvom de i bund og grund startede som et olieselskab i 1924, så vil de være blandt de 5 største producenter af vedvarende energi i 2030. Oil-in-Box er blot en af de mange ’grønne’ overvejelser, som TotalEnergies foretager sig hver eneste dag.   

 

 

TotalEnergies Marketing Denmark A/S
Amerika Plads 29
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63855618
P nummer: 1002178627

Send til en kollega

0.031