23948sdkhjf
Del siden
Annonce

WhitePaper - Få merværdi af Dynamics 365 Finance and Operations med Power Apps og Power Automate

Hvornår, hvordan og hvorfor giver det mening at anvende Power Apps til Dynamics 365 Finance and Operations (FO)?

Power Apps og Power Automate kan fungere både selvstændigt og sammen med Dynamics 365 FO alt efter, hvad der passer bedst til virksomhedens behov og ønsker. - Og integrationen kan i nogle tilfælde give en række fordele.

Power Platformen og Dynamics 365 FO er begge cloudbaserede løsninger fra Microsoft. Ved at integrere de to løsninger er det muligt at udvikle brugerdefinerede applikationer og automatisere manuelle processer, som kan forbedre effektiviteten og produktiviteten i virksomhedens arbejdsgange.

Integrationen til Dynamics 365 FO er enkel, da begge løsninger anvender fælles teknologi såsom Dataverse. Dette gør det muligt at udnytte de fordele, som Power Platformen tilbyder samtidig med, at man bibeholder den velkendte teknologi og funktionalitet af Dynamics 365 FO.

Power Apps er designet til at være en ”no code” / ”low code” platform, hvilket betyder, at brugere med begrænset eller ingen kodningsfærdigheder kan opbygge brugerdefinerede applikationer. Via en intuitiv grænseflade og en række skabeloner gør Power Apps det hurtigt og nemt at opbygge skræddersyede apps, der opfylder virksomhedens behov.

Det er dog vigtigt at bemærke, at kompleksiteten af en Power App-løsning kan variere afhængig af projektets omfang og krav. Selvom det kan være enklere end traditionel kodning, kræver det stadig en vis grad af teknisk viden og forståelse af platformen for at opbygge robuste og holdbare applikationer.

I vores whitepaper 'Power Apps til Dynamics 365 Finance and Operations' ser nærmere på muligheder og faldgruber ved at udvikle og anvende Power Apps i sammenhæng Dynamics 365 Finance and Operation. Der gives desuden eksempler på en række løsninger, som man kan vælge at lægge i selvstændige Power Apps.

Download whitepaper her

Microsolutions A/S
Emil Møllers Gade 41D, 8700 Horsens
(Ringager 4B, 2. sal., 2605 Brøndby)
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27676235
P nummer: 1010494326

Send til en kollega

0.047