23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev Danmarks fedeste showroom og akademi på hjul til EUROPART's 75-års jubilæumstur

I følgeskab med EUROPART og MAX HUNT, drager Green Energy/MIPV.pro afsted på roadshow i vores spritnye og toptunet showtrailer

I anledningen af EUROPART´s 75-års jubilæum, har EUROPART arrangeret et roadshow rundt i Europa, hvor der vil være forskellige events til både medarbejdere, leverandører og kunder, når de besøger de forskellige hovedkontorer. Startskuddet lyder i Hagen den 28. april og slutter i Göteborg den 1. juli.

Den store fejring

EUROPART er Green Energy/MIPV.pro’s største samarbejdspartner og distributør, og derfor vil vi naturligvis gøre dem følgeskab på jubilæumsturen. Det bliver intet mindre end storslået. Programmet at spækket med fede events og med et set-up, der involverer EUROPART, Max Hunt og Green Energy/MIPV.pro – så er der garanti for underholdning.

Toptunet set-up

I anledning af jubilæet, har Green Energy/MIPV.pro designet og bygget den vildeste showtrailer. 

Traileren er naturligvis opbygget i bedste Green Energy stil. Traileren er spækket med alle vores produkter og er plastret til med solpaneler på taget, således at når siden på traileren åbnes, åbner vi både op for et storslået udstillingsvindue men samtidigt åbner vi op for vidensdeling og undervisning af vores produkter.

Vi udstiller alt fra solpaneler, invertere, litium batterier, Charge Controller, Booster mm. Og som en ekstra detalje, har vi monteret kamera på taget, således at alle kan se vores solpaneler i aktion og derved følge produktionen af strøm på alle tidspunkter af døgnet.

Ses vi på turen?

Følg trailerens lokation gennem Europa med kortet her.

Green Energy
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Kontaktperson

Nadja Ahrenfeldt
Marketingkoordinator
+45 93395160 nadja.ahrenfeldt@ge-scan.com

Send til en kollega

0.033