23948sdkhjf
Del siden
Annonce

5 gode grunde til at AI ikke erstatter dig som projekteringsleder (lige foreløbig)

AI er på alles læber. Og nogle frygter endda, at de kan miste deres arbejde til den kunstige intelligens. Men hvad "tænker" AI egentlig selv om det? Vi spurgte ChatGPT om AI vil kunne varetage projekteringslederens rolle og opgaver - og svaret var heldigvis positivt (for dig der er projekteringsleder).

En projekteringsleder skal kunne overskue hele byggeprocessen og sætte sig ind i de udfordringer, som kan opstå undervejs. Det gælder hele vejen fra tilbud, til tidsplan og til færdiggørelse. Det kræver derfor en del færdigheder at varetage projekteringslederens rolle. Det kan du høre mere om på Nohrcons Certificering i projekteringsledelse og kurset Projekteringslederen som relationsleder.

 

Man vs. Machine
Men med den megen hype omkring AI (Artificial Intelligence), og frygten for om du og jeg mister vores arbejde, syntes vi det var oplagt at spørge chatbotten ChatGPT, om AI vil kunne varetage projekteringsledelse, eller om det fortsat vil kræve menneskelige evner og kompetencer?

Og bare rolig – det ser ikke ud til at du mister dit job lige foreløbig. For selvom AI kan være et nyttigt værktøj til at støtte projekteringsledere i deres arbejde, vil det ifølge ChatGPT ikke kunne erstatte mennesker fuldstændigt.

 

Læs svarene lige her:

5 gode grunde til at AI ikke erstatter dig som projekteringsleder (lige foreløbig)


BLIV KLOGERE (END AI) PÅ PROJEKTERINGSLEDELSE
Vil DU gerne blive en endnu bedre projekteringsleder - og holde AI stangen lidt endnu? 

Så tilmeld dig Nohrcons CERTIFICERING I PROJEKTERINGSLEDELSE, hvor den erfarne John Flemming Jensen giver dig overblik over de udfordringer, du kan komme til at stå over for som projekteringsleder, og ikke mindst; hvordan du løser dem.

Du kan supplere certificeringen med vores spritnye kursus PROJEKTERINGSLEDEREN SOM RELATIONSLEDER, hvor Michael Stig Ørbech (kendt fra Byggeriets projektlederuddannelse) guider dig igennem den nødvendige viden og de praktiske kompetencer inden for ledelse af samarbejder.

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri og Udbud:

www.nohrcon.dk

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.048