23948sdkhjf
Del siden
Annonce

COP27 har åbnet døre for grønne muligheder i Egypten 

Den egyptiske regering har flere ambitiøse mål, når det kommer til den grønne omstilling. Mål, der også skaber et stort markedspotentiale for danske virksomheder.

Det var en stor dansk delegation med flere danske virksomheder, NGO'er og finansielle institutioner, der i 2022 deltog på FN’s klimakonference COP27 i Sharm El-Sheikh i Egypten. Her var grøn energi og de klimarelaterede udfordringer, som landet står over for, på dagsordenen. Stigende vandstand i havene, stigende temperaturer og usikkerhed omkring Nilens naturressourcer gør, at Egypten skal iværksætte nye initiativer for at sikre en bæredygtig fremtid.

Den egyptiske regering har flere ambitiøse mål, når det kommer til den grønne omstilling. Mål, der også skaber et stort markedspotentiale for danske virksomheder. Efterspørgslen på danske løsninger kan allerede mærkes, og det egyptiske marked er klar til at indgå et samarbejde med danske virksomheder, som ønsker at drage nytte af mulighederne.

Vil du vide mere om dine muligheder i Egypten? Så læs mere her og kontakt Hanzada Farid vores rådgiver i The Trade Council på den danske ambassade i Egypten. 

 

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Kontaktperson

AAS
Arienne Alkemade Sehestedt
+45 33920066 arialk@um.dk

Send til en kollega

0.046