23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dit regionale business hub i Østafrika

Et stabilt demokrati og en sund økonomi samt langvarige diplomatiske forbindelser til Danmark gør Kenya til det ideelle indgangsmarked for danske virksomheder i Østafrika.

Den årlige vækst i Kenya har i gennemsnit været på cirka 5 pct. over de seneste 20 år, og The Trade Council i Nairobi har bred erfaring med at assistere virksomheder inden for særligt:
 
- Vand- og miljøteknologi
- Digitalisering og Tech
- Food Processing og kølekæder
- Sundhed og energi
 
Kenyas ”National Water Master Plan for 2030” kræver investeringer i vand og spildevand for $14 milliarder. Det skaber store muligheder for danske virksomheder i vandsektoren – og The Trade Council har identificeret kundesegmenter i både den private og offentlige sektor, som egner sig til danske løsninger.
 
Samtidig vækster tech og digitalisering i Kenya i en sådan grad, at regionen har fået kaldenavnet ”Silicon Savannah”. Danske virksomheder inden for financial services, digital health og public digitalization kan gennem The Trade Council's netværk udnytte de muligheder, den digitale udvikling præsenterer.
 
Du kan høre The Trade Council's handelschef i Kenya Karina Bech fortælle mere om markedsmulighederne i videoen her.
 
Vi står klar til at åbne døre for din virksomhed på det kenyanske marked. For at komme godt afsted eller videre med jeres østafrikanske eventyr, kan I kontakte Karina Bech på karbec@um.dk.

 

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Send til en kollega

0.047