23948sdkhjf
Del siden
Annonce

I København sættes der i denne uge fokus på vand!

Rent vand er en høj prioritet for Danmark - og sammen med vandbranchen er vi klar til at hjælpe med at løse verdens vandudfordringer.

Derfor samles tusindvis af vandeksperter fra hele verden i Danmark fra den 11. – 15. september til International Water Associations globale vandkonference - hvor også udviklingsminister Flemming Møller Mortensen deltog i dag. Her mødtes han med en masse internationale vandeksperter, der er i København for at finde løsninger på de globale vandudfordringer.
 
United Nations og International Water Association vurderer, at 40 pct. af verdens befolkning er berørt af vandmangel. I Danmark har vi stor erfaring med vand, og danske virksomheder står klar med gode bæredygtige løsninger. F.eks. producerer Danmarks tre største spildevandsanlæg mere energi, end de bruger!
 
Både danske og international virksomheder kan sammen med myndigheder, forsyninger, organisationer og vidensinstitutioner bidrage til at løse verdens vandudfordringer og sikre adgang til rent vand for millioner af mennesker med bæredygtige løsninger og viden.
 
Se videoen og læs mere om konferencen her. Eller kom forbi Bella Centret, hvis du vil vide og se mere.
 

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Send til en kollega

0.062