23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Delegationsbesøg fra Storbritannien 13. - 14. juni 2022

Vi inviterer danske virksomheder til at deltage, når vigtige gæster fra England og Skotland besøger Danmark 13. - 14. juni 2022. Besøget er et samarbejde mellem den danske ambassade i London og DBDH.

Fjernvarme i både Skotland og England udvikler sig hurtigt. De nationale regeringer implementerer skridt for skridt nye rammebetingelser, der understøtter fjernvarme, og mange byer arbejder hårdt på at etablere deres system og udvikle dem, der allerede er på plads. Storbritannien er et vigtigt marked for danske virksomheder.

Hvem deltager fra Storbritannien?

Deltagerne vil være repræsentanter fra BEIS, den skotske regering, byer og fjernvarmeselskaber, hvoraf nogle deltager i det DBDH-ledede mentor-mentee-program. Gruppen kommer til Danmark for at lære at udvikle fjernvarme og få inspiration fra danske cases, så programmet er bygget op omkring besøg hos danske fjernvarmeselskaber.

Hvad skal der ske i løbet af besøget?

I inviteres til at deltage i hele turen og tage med bussen rundt til de forskellige besøg på stedet og middagen mandag den 13. juni. I er velkomne til at få en kort 10 min. case-præsentation ved et af besøgene på stedet. I er også velkomne til at foreslå et emne, der skal diskuteres til "Åben Workshop".

Se det fulde program her

DANISH BOARD OF DISTRICT HEATING
Stæhr Johansens Vej 38
2000 Frederiksberg
Frederiksberg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK85175912
P nummer: 1002713335

Kontaktperson

Linda Bergholt Bertelsen
Communications & Digital Media Manager
+45 28123526 lb@dbdh.dk

Send til en kollega

0.047