23948sdkhjf
Del siden

DANISH BOARD OF DISTRICT HEATING

DBDH er en brancheorganisation med omkring 80 medlemmer. Vi favner industri- og rådgivningsvirksomheder samt forsyningsselskaber, der arbejder med fjernvarme og fjernkøling. DBDH repræsenterer den samlede danske fjernvarmeindustri. 

DBDH fremmer medlemmernes politiske, kommercielle og eksportmæssige interesser. Brancheorganisationen skaber netværk og vidensdeling, understøtter det politiske arbejde og agerer som talerør for den danske fjernvarmeindustri. Dette er alfa omega i en branche, hvor virksomheder arbejder på kryds og tværs, og hvor politiske rammer har stor betydning for virksomhedernes vækstpotentiale. 

Danmark er førende inden for fjernvarme. Det skyldes ikke mindst, at fjernvarmeteknologien er en af de mest effektive måder at opnå energieffektiviseringer. Fjernvarme er den eneste teknologi, der udnytter energispild, og det er der både et akut økonomisk og miljømæssigt behov for.

For at støtte virksomhederne i den unikke viden udveksling, der betegner dansk fjernvarmeindustri, afholder brancheorganisationen flere arrangementer og netværksmøder om året. Her har medlemmer mulighed for at mødes og dele erfaringer og indgå samarbejder. 

Branchestatistik 2020 (dansk)

White paper om fjernvarme 2020 (engelsk)

Power-to-X 2021 (engelsk)

Best practices for planning and construction of thermal networks identified in the EU 2021 (engelsk)

 

DANISH BOARD OF DISTRICT HEATING
Stæhr Johansens Vej 38
2000 Frederiksberg
Danmark
CVR nummer: DK85175912
P nummer: 1002713335
6
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.062