23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den er god nok! EPIFATECH er gået til GP INDUSTRI

I JANUAR 2019 vælger svenske EPIFATECH at indgå et eksklusivt samarbejde med GP INDUSTRI på deres samlede sortiment af produkter til afdækning ved overfladebehandling. Et agentur og et samarbejde, vi er glade for at få tilbudt!

Men hvorfor vælger EPIFATECH os?

Patrik Karagianis, Indehaver af EPIFATECH, fortæller: ”Vi har valgt at indgå en eksklusiv samhandelsaftale med GP INDUSTRI, fordi de ligesom os ønsker at skabe unikke løsninger, der er med til at løfte deres kunder.

Derudover ser vi store fordele i, at vi sammen bliver en komplet leverandør af alle de varer, du anvender på samtlige stadier af en overfladebehandling. Og at du også kan få dine varer LAGERFØRT hos GP INDUSTRI, giver dig en række fordele ved ikke selv at have varerne på lager.”

Har du lyst til at høre mere om samarbejdet med EPIFATECH? Eller om, hvad vi konkret gør for at være din mest FLEKSIBLE leverandør af produkter til afdækning ved overfladebehandling?

>> Gi’ os et kald på 63411230 <<

Når du har brug for KROGE, OPHÆNG og STATIVER fra EPIFATECH, er det os, du skal gå til! Og vi glæder os til at hjælpe dig godt på vej ... 

Gottfred Petersen A/S
Langelandsvej 15
5000 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15013788
P nummer: 1000845355

Kontaktperson

Ulrik Mogensen
Salgschef
+45 6341 1232 umo@gottfred.dk

Send til en kollega

0.031