23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Robust gasdetektor med Bluetooth betjening

Sensepoint XRL er en ny robust gasdetektor fra Honeywell Analytics til fast montage med Bluetooth forbindelse, der gør det muligt for brugeren at forbinde gasdetektoren til en smartphone eller tablet, der kører Sensepoint gas detektor app.

Sensepoint XRL er tilgængelig som brændbar gas detektor til påvisning af potentielt eksplosive gasser eller som en giftig gas detektor til påvisning af en række giftige gasfarer, der almindeligvis findes i industrielle anvendelser.

Som vinder af både iF- og Red Dot-designpriserne, er Sensepoint XRL designet med enkel og hurtig installation i tankerne. Til første kalibrering er alt, hvad du behøver, således Sensepoint App på din smartphone og en cylinder af kalibreringsgas - ingen brug for stiger eller walkie-talkie kommunkation med kontrolrummet. Sensepoint App’en bruges til at oprette en profil til detektoren, valg af alarmindstillingspunkter, kørsel af testprocedurer, samt automatisk generering af en idriftsættelsesrapport, som kan sendes fra din telefon til andre interessenter for nem adgang i en sikkerhedsinspektion.

Sensepoint XRL’s smartphone-baserede informationer reducerer signifikant den tid, du bruger på vedligeholdelse af gasdetektoren - og når du foretager vedligeholdelseskontrol, har du via Sensepoint App’en diagnostiske oplysninger lige ved hånden. Du kan nemlig rapportering på Sensepoint App, så du, uanset om du har brug for en vedligeholdelsesrapport for en bestemt detektor eller en gashistorik til en sikkerhedsrevision, blot skal vælge den rigtige rapport på app’en analyse og sammenligning af enhedens tilstand.

På selve XRL-enheden er der tydelige indikatorlamper, som er synlige fra en afstand, der gør det nemt at finde en detektor, der kræver vedligeholdelse – ligesom XRL indgår i et komplet gaslækagesystem som den perfekte partner til Honeywell’ Touchpoint Plus controller, der kan bruge stil central vervågning af op til 16 gasdetektorer.

Læs mere hér

 

KLINGER Danmark A/S
Nyager 12
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55793913
P nummer: 1003110890

Kontaktperson

MBJ
Morten B. Jensen
Product Manager instruments
+45 43 66 58 04 moj@klinger.dk

Send til en kollega

0.032