23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TP Premium – En kalibrator med unikke egenskaber

Topmodellen i SIKA’s program af temperatur kalibratorer hedder TP Premium, en kalibrator som adskiller sig fra konventionelle kalibratorer med en række unikke egenskaber.

Indbygget Tablet

TP Premium modellerne domineres en stor 7” farveskærm der også er en trykfølsom touch skærm, udformet så den også kan betjenes med våde handsker. Selve betjeningsfilosofien er hentet fra Tablet PC’en, og konceptet muliggør en intuitiv betjening, der hele tider guider brugeren gennem opsætning og valg.

Under drift benyttes farveskift og opdelte billeder til at give et overblik over forløbet – ligesom kurvevisninger benyttes som supplement til den digitale visning, og hjælper til det store overblik.

Forbedret temperaturstyring

Men det er ikke kun på software siden Touch modellerne adskiller sig – også hardwaremæssigt er de unikke:

Temperaturstyringen er forbedret i forhold til andre modeller, hvilket bl.a. betyder hurtigere opvarmning og afkøling, funktioner, der sammen med en bedre temperaturstyring (nøjagtighed bedre 0,05K), garanterer en kortere tid for kalibreringsprocessen – med forbedret nøjagtighed!

Endelig er kalibratoren forsynet med udskiftelige indsatse, så samme kalibrator kan omstilles til at benytte både oliebade, tørblokke og en særlig ”Black hole” indsats til infrarøde temperaturmålere – det hele forgår ved at tryk på skærmen.

Kommunikation er nøglen

Nøglen til de mange muligheder er kommunikation – og derfor leveres TP Touch med mange tilslutningsmuligheder, som

• USB tilslutning for eksterne enheder (barkode læser, printer osv..)

• RJ45 Ethernet forbindelse til opkobling på netværk

• Tilslutningsmulighed for eksterne reference sensorer

• Mulighed for trådløs netværksforbindelse med direkte adgang til enhedens egen ”hjemmeside” og den indbyggede certifikat generator.

 

De mange muligheder sikrer at din kalibrator altid kan ”følge med”, f.eks. kan funktionerne løbende udvides/opdateres gennem opdatering af enhedens software - så du kan sikre dig, at din temperatur kalibrator altid passer til dine opgaver.

 

Faktaboks:

SIKA Dr. Siebert & Kühn GmbH & Co. er den førende producent af Temperatur kalibratorer i Europa. Alle kalibratorer er udviklet og produceret på fabrikken nær Kassel i Tyskland.

Læs mere hér

KLINGER Danmark A/S
Nyager 12
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55793913
P nummer: 1003110890

Kontaktperson

MBJ
Morten B. Jensen
Product Manager instruments
+45 43 66 58 04 moj@klinger.dk

Send til en kollega

0.093