23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FLEXTUBE mikro-modul fiberkabel

Med høj fiberdensitet og reduceret diameter

Videreudvikling af loose tube designet
FLEXTUBE® optisk mikro-modul kabelkonstruktion blev udviklet af Prysmian Group for at tilbyde markedet en endnu bedre ydelse sammenlignet med standard loose tube kabler. Det er designet med BendBrightXS® fibre og mikro-tuber af blødt og fleksibelt materiale, som gør dem særdeles let at arbejde med og forberede til terminering eller midtvejs åbning.

Til alle applikationsmetoder
FLEXTUBE® kan benyttes rigtig mange steder i interne og eksterne FTTH netværk, uanset installationsmetode. Det kan således benyttes både inden- og udendørs, i rør, kanaler eller direkte i jord.

Høj fibertæthed og reduceret diameter
Til individuel optimering af fibertætheden i dit telekommunikationsnetværk, kan du vælge mellem forskellige FLEXTUBE® udgaver. Alle kabler fås med PE kappe til udendørs brug eller med en halogenfri og brandhæmmende (HFFR) yderkappe til indendørs installation.

                                          Standard           Mini                Micro               Nano
Ydre diameter mm        22,2                    19,2                 17,0                  15,2
Fibertæthed /mm         2,2                      3,0                  3,8                    4,8      
Antal fibre                       864                     1728               2592                 3456  

Kinker ikke
FLEXTUBE® modulerne er bløde og højfleksible og dermed resistente overfor knæk selv ved en lille  bøjeradius 10 x D uden belastning eller sløjfe diameter < 10 mm. 

Hurtig installation 
I forhold til standard loose tube kabler har FLEXTUBE® kabler en reduceret arbejdstid ved forberedelse til mufning på godt 40% og ved fiberadgang og midtvejs åbning en reduceret arbejdstid på godt 50%.

Stabil ydeevne
FLEXTUBE® er yderst stabil ved lave temperaturer, så der ikke sker dæmpningsvariation med temperaturen i muffer og gadeskabe (~ 0,2% dæmpningsvariation mellem -40°C og +70°C). Herved opnås et sikkert og stabilt netværk.

Find alle vores Flextube kabler på vores hjemmeside eller downlaod vores katalog herom.

For yderligere teknisk support eller produktforespørgsler venligst kim.ciesla@prysmiangroup.comkim.ciesla@prysmiangroup.com

Prysmian Denmark
Roskildevej 22
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27917887
P nummer: 1020861459

Send til en kollega

0.047