23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny salgschef med medejerskab til Dansk Polyglas A/S

På alle måder et konstruktivt og inspirerende samarbejde

Skelmose Consulting har hjulpet Kurt Nielsen fra kompositvirksomheden Dansk Polyglas A/S med at ansætte virksomhedens nye salgschef Bo Rasmussen, som samtidigt bliver medejer.

”Det har på alle måder været et konstruktivt og inspirerende samarbejde med Aksel Uglvig Jensen fra Skelmose Consulting”, udtaler Kurt Nielsen.

Grundighed, systematik og konstruktive rammer

På baggrund af at der til denne stilling var betinget et medejerskab af virksomheden, tog processen henved 3 måneder. Aksel Uglvig Jensen sikrede løbende i denne periode at tilvejebringe formaliserede konstruktive rammer for, at både Kurt Nielsen og Bo Rasmussen indgående lærte hinanden at kende, og sikrede samtidigt at begge parter fik afstemt forventningerne til en fælles fremtid.

Det er naturligvis altid vitalt, at den helt rigtige kandidat findes, men dog i særdeleshed når kandidaten ligeledes skal indgå i ejerskabet af virksomheden. Aksel Uglvig Jensen formåede selv i komplekse processer at kommunikere retningslinjer for og udarbejde forslag til, at enderne for begge parter kunne mødes.

Skelmose forstår virksomhedens DNA

Det er Kurt Nielsens helt klare indtryk, at Aksel Uglvig Jensen er yderst grundig i sine overvejelse omkring virksomhedens kultur, behov og forventninger, inden han rekrutterer og præsenterer kandidater for virksomheden. ”Aksel forstår til fulde at sætte sig ind i vores virksomheds DNA, og respekterer, hvordan vi driver vores forretning, og hvilke krav vi har til både ham og vores kommende nye medarbejder”, udtaler Kurt Nielsen.

Dansk Polyglas A/S er inde i en rivende udvikling, og forventer at skulle styrke organisationen yderligere i 2018. Virksomheden vil derfor snarest atter entrere med Skelmose Consulting og Aksel Uglvig Jensen.

Dansk Polyglas er en familieejet virksomhed som siden 1986 har fremstillet emner i kompositmateriale. Virksomheden ledes af Kurt Nielsen, som tog over fra sin far Knud Nielsen i år 2000. Dansk Polyglas A/S er førende inden for innovative, stærke og korrosionsbestandige løsninger til Offshore, bygningsindustrien, designmøbler og infrastruktur.

Skelmose ApS
Porsholtparken 7
6740 Bramming
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30534166
P nummer: 1014832544

Kontaktperson

AUJ
Aksel Uglvig Jensen
CEO og rådgiver
+45 40840133 auj@skelmose.eu

Send til en kollega

0.047