23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spica Technology skal retrofitte 4MW vindmøller i Danmark

Det danske energiselskab SA Energi har valgt Spica Technology til at retrofitte sine 5 Nordex N50 800kW vindmøller med et nyt styresystem.

De fem Nordex N50 møller er placeret i Danmark med 3 møller i Søndersø, 1 i Vojens og 1 i Brædstrup. Styresystemet i møllerne vil blive udskiftet i løbet af det første kvartal i 2018.

Driftsikkerhed på ældre vindmøller

SA Energi ønsker at sikre driften på sine 5 Nordex N50 møller. Fordi de ikke længere har adgang til reservedele til denne type mølle, er de kommet frem til den konklusion at udskifte den gamle NC1 controller med en ny controller – Spica Technology’s SCS controller.

”Vi vil gerne opnå bedre adgang og tæt overvågning af vores aldrende N50 møller, så vi kan planlægge og optimere vores vedligehold af møllerne. Retrofit controlleren fra Spica opfylder vores krav og giver os muligheden for at reducere produktionstabet med deres remote control,” forklarer Anders Haislund fra SA Energi.

Om SA Energi I/S

Energiselskabet SA Energi producerer vindenergi og er grundlagt af Steen Lund og Anders Haislund i 2004. SA Energi råder over 70 vindmøller i Danmark. Grundlæggerne af SA Energi har en lang historie bag sig indenfor vindindustrien med bl.a. erfaring fra DMP Mølleservice.

Spica Technology ApS
Ørstedsvej 5
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28713053
P nummer: 1011346622

Kontaktperson

BT
Benny Thomsen
Marketingansvarlig
bto@spicatech.dk

Send til en kollega

0.047