23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sammen er vi et stærkere GTS-institut

DELTA og FORCE Technology er fusioneret og med godt 1.600 medarbejdere og over 1,5 mia. kr. i omsætning er målet blandt andet at blive den centrale samarbejdspartner i Norden, når det handler om at digitalisere produktion, produkter og processer.

Af Dorthe Sjøbeck Christiansen, informationschef i GTS-foreningen

Med indgangen til det nye år er fusionen mellem de to GTS-institutter DELTA og FORCE Technology gennemført. Øjvind Andersen Clement, CEO i FORCE Technology og Juan Farré tidligere CEO i DELTA og nuværende CTO i FORCE Technology, fortæller her om baggrunden for fusionen, hvordan den bliver til glæde for dansk erhvervsliv og ambitionerne for fremtidens FORCE Technology.

Stor synergi 

Juan Farré fortæller, at DELTA for nogle år siden var igennem nogle udfordrende år, men efter en større forandringsproces med øget fokusering lykkedes det at vende udviklingen og gøre forretningen sund igen. Men med det meldte sig et nyt spørgsmål: For hvordan kunne DELTA fremtidssikres, så GTS-instituttet ikke kom i vanskeligheder igen og på en måde, som var i tråd med GTS-rollen og til gavn for dansk erhvervsliv?

”Vi havde et kæmpe uforløst potentiale og en masse kompetencer, som vi ikke løftede fuldt ud. For os handlede det om at finde en løsning, hvor vi var tro mod GTS-rollen. Ser man på FORCE Technology og DELTA, så har vi det til fælles, at vi er opstået med udgangspunkt i en række vellykkede fusioner – og der er en rigtig god synergi mellem vores virksomheder. FORCE Technology har en masse viden om drift, hvor vi i DELTA er lidt mere forankrede i udviklingsfaserne. Så vores viden fra udviklingslaboratoriet kan vi med hjælp fra FORCE Technology løfte ud i driften, og driften kan på den anden side få glæde af DELTA’s måde at arbejde på i laboratoriet”, fortæller Juan Farré.

 At være GTS-institut er noget helt særligt

Det har altid betydet meget for både DELTA og FORCE Technology at være et GTS-institut, og med fusionen vil evnen til at udføre rollen som GTS-institut til fordel for dansk erhvervsliv blive yderligere styrket. Det understreger det nye ledelsesteam i FORCE Technology.

”Det helt særlige ved fremtidens FORCE Technology er, at det at være et GTS-institut ligger dybt i vores DNA og på den måde gennemsyrer GTS alt, hvad vi er. Vi kan ved hjælp af resultatkontraktaktiviteterne bringe os på forkant, og den viden, vi udvikler her, stiller vi til rådighed for danske virksomheder. Et andet helt centralt element er vores uvildighed, som er helt unik. Desuden har vi hele den underliggende teknologiske værktøjskasse i form af vores teknologier, faciliteter og laboratorier. Når vi kan matche alt dette med digitalisering kan vores kompetencer for alvor komme til sin ret”, siger Øjvind Andersen Clement og fortsætter:

”Der findes mange gode rådgivere for virksomhederne. Men som GTS-institut hviler vores rådgivning på uvildighed, et højt fagligt niveau og en åben teknologisk infrastruktur. Det er ganske unikt samtidigt at være på forkant af den teknologiske udvikling og omsætte det til en kommerciel bæredygtig forretning til gavn for danske virksomheder. Det findes ikke andre steder end i GTS-institutterne. At være GTS-institut betyder at tænke langt og teknologisk, men med kommercielle øjne”, siger Øjvind Andersen Clement.

Fremtidsvision

Det er først sidst i januar 2017, at Juan Farré og Øjvind Andersen Clement skal præsentere den endelige vision og strategi for FORCE Technology, og derfor vil de ikke løfte hele sløret for, hvad strategien kommer til at indeholde. Men de vil gerne give en lille smagsprøve på, hvad det kommer til at handle om, og det er tydeligt at mærke deres entusiasme.

”I fremtiden vil vi operere med tre overordnede ambitioner: Fokus, vækst og digitalisering. Vi vil opbygge en skarpere profil inden for vores brancher, der gør vores ydelser mere kendte, og som skaber vækst og flere kunder. Vores fokus som GTS’er er, at hvis du er en mindre dansk virksomhed, der ikke ved noget om elektronik, så ved du, at du kan ringe til FORCE Technology, og at du kan få hjælp til at komme igennem hele værdikæden fra den gode idé til det færdige digitale produkt. Vi vil være den fortrolige og uvildige partner, der bringer digitalisering ind i brancher, hvor virksomhederne ikke er fortrolige med digitalisering. Ved at være en ”trusted partner” inden for digitalisering på et konkret niveau, vil vi få mange flere virksomheder til at springe ud i det og udnytte nye digitale teknologier”, slutter Juan Farré.

Vil du vide mere?

Vil du gerne vide mere om, hvordan ledelsen i FORCE Technology ser på det at være GTS-institut, og hvordan de ser på fremtiden, så læs hele artiklen her 

 

 

 

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Kontaktperson

DC
Dorthe Christiansen
Informationschef
+45 45162624 info@gts-net.dk

Send til en kollega

0.047