23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Endnu et godt år i DESMI, der betegner resultatet for 2015 som tilfredsstillende

Årsrapporten for 2015 for DESMI koncernen, der blev godkendt på den netop afholdte generalforsamling, viser et resultat der er i overensstemmelse med budgettet, betragtes som tilfredsstillende.

Årsrapporten viser et resultat efter skat på 45,0 mio kr. baseret på en omsætning på 871 mio kr.

"2015 har været et år med vigende aktivitet på marinemarkedet med et faldende antal kontraheringer af ny-bygninger ligesom også de lave oliepriser har påvirket investeringslysten i flere af vores markedssegmenter. Endvidere har den fortsat manglende ratificering af IMO konventionen indvirket på salget af ballastvandssy-stemer, hvor det dog er forventningen, at konventionen bliver endelig ratificeret i nær fremtid. Selvom mar-kedsvilkårene ikke har været så gunstige i 2015 og nok heller ikke vil være det i 2016, fastholdes fokus på mar-kedsudvikling og udvikling af effektive pumpeløsninger og koncepter i samarbejde med vores mange kunder”, udtaler adm. direktør Henrik Sørensen og fortsætter:

”Vi tillader os at fastholde en vækststrategi inden for de segmenter, vi arbejder med: marine & offshore, indu-stry, oil spill response, defence & fuel og utility. Vi har tillid til, at vi med vores energirigtige løsninger og fort-sat styrkede globale position kan finde vækstlommer og vinde markedsandele og dermed fastholde den posi-tive udvikling i aktivitet og resultater, som har kendetegnet udviklingen de seneste år i DESMI. Et eksempel på en vækstlomme er, at DESMI har fokuseret på andet end bare gode produkter. For kunderne er det løsningen, der er vigtig, og en effektiv pumpe skal også bygges rigtigt ind i et system for at den samlede løsning er pålide-lig og energirigtig. Et eksempel på en sådan effektiv pumpeløsning er, at vi bl.a. har udviklet konceptet ”Pumps for Free” for primært marinekunder, hvor betalingen for løsningen udgør energibesparelsen indtil den nye mere energirigtige løsning er betalt, hvilket typisk er i løbet af 1-2 år.

Et er de rigtige løsninger, noget andet er, at vi ønsker at være tæt på kunderne. Derfor har vi også i 2015 fort-sat udbygningen af vores tilstedeværelse på de mest interessante markeder og bl.a. etableret et salgsselskab i Polen, og vi har i bestyrelsen netop besluttet at etablere en produktionsfacilitet i Indien, primært med henblik på produktion til det lokale marked”
slutter Henrik Sørensen.

For yderligere information:
Adm. Direktør Henrik Sørensen, DESMI A/S, hs@desmi.com, +45 96 32 81 11.
Besøg også DESMI’s hjemmeside: www.desmi.com, hvor årsrapporten for 2015 ligeledes er tilgængelig

DESMI Danmark A/S
Tagholm 1
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29798362
P nummer: 1012758509

Send til en kollega

0.047