23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Grønbech & Sønner A/S overtager Smedegaard DK

Salgs- og serviceaktiviteterne i den danske pumpeproducent T. Smedegaard A/S overgår til Grønbech & Sønner A/S pr. 1/3-2016. VVS-markedet vil stadig blive betjent via de danske grossister.

Den danske producent af energieffektive pumper T. Smedegaard A/S og teknikleverandøren Grønbech & Sønner A/S har indgået aftale om at lade sidstnævnte stå for håndteringen af Smedegaards produkter på det danske marked. Smedegaard har siden 2012 indgået i én af verdens største pumpekoncerner, tyske KSB AG, som i mere end 10 år har været repræsenteret på det danske marked af Grønbech & Sønner A/S.

”Vi har igennem alle årene haft et tæt og frugtbart samarbejde med Grønbech & Sønner, så det er derfor med stor tilfredshed, at vi har indgået denne aftale, og vi er trygge ved den fremtidige udvikling af forretningen på det danske marked. Vores partner Grønbech & Sønner udvider på denne måde sit hidtidige sortiment af KSB-produkter”, siger Helmut Lammers, Regional Executive Officer hos KSB AG.

Salget af Smedegaards produkter, som bl.a. er velkendte og udbredte inden for VVS-markedet, vil stadig gå via de store danske grossister; så på den måde vil der ikke opleves nogen forskel i det daglige.

Grønbech & Sønner overtager samtidig de af Smedegaards medarbejdere, som arbejder med salg og service på det danske marked, da man ønsker at bibeholde deres store kompetence. Det betyder at det er de samme personer der håndterer forretningen i det daglige, og det har været vigtigt, udtaler Grønbech & Sønners administrerende direktør, Jeppe Rasmussen. ”Vi ser meget frem til sammen med medarbejderne at gå i gang med opgaven, som ligger fint i tråd med vores strategi om at udvide forretningen på beslægtede produktområder og markeder”, fortsætter han.

Tommy Andersen, administrerende direktør for T. Smedegaard A/S, udtaler: ”Vi er hos Smedegaard glade for at den danske forretning kommer i trygge hænder hos en kompetent og velrenommeret dansk virksomhed som Grønbech & Sønner”.

Grønbech & Sønner A/S
Scandiagade 25
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12069502
P nummer: 1002916108

Kontaktperson

Claus Flyger
Marketingchef
+45 33266346 cfl@g-s.dk

Send til en kollega

0.032