23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Certificeringsforløb i udbudsret og entrepriseret for praktikere

Så varer det ikke længe, før Nohr-Con starter nye hold op på vores certificeringsforløb i udbudsret og entrepriseret! Få bedre indsigt i de regler du er underlagt af landets førende eksperter på intensive kursusforløb.

Nohr-Con's certificeringsforløb er for alle praktikere, der er underlagt udbudsloven, forsyningsvirksomhedsdirektivet eller byggeriets standardaftaledokumenter (AB 92, ABR 89, ABT 93) i dagligdagen, og som har behov for at få mere hands-on indsigt i reglerne.

Landets førende eksperter i udbudsret fra Bird & Bird Advokatpartnerselskab og i entrepriseret fra Bech-Bruun Advokatvirksomhed underviser på kurserne, der indgår i certificeringsforløbene, som er opdelt i spor for at målrette undervisningen mod lige præcis din baggrund og arbejdsområde.

Udbudsret:

Certificering: Udbudsret for klassisk sektor

Certificering: Udbudsret for forsyningssektor

Sagt om certificeringsforløbet i udbudsret:

Certificeringsforløbet er proppet med relevant information, og er struktureret rigtigt godt. Peter Dann Jørgensen formår at levere den store informationsmængde på en levende og interessant måde. Derfor følte jeg mig hele tiden både fokuseret og med i undervisningen. Det meste af indholdet kunne jeg nikke genkendende til, men nu blev det hele samlet og der kom struktur på min viden.” Henrik Haupt, Strategisk Indkøbskonsulent, Koncern-økonomi, Indkøbssektionen, Københavns Universitet.

Entrepriseret:

Certificering: Entrepriseret for bygherrer

Certificering: Entrepriseret for rådgivere

Certificering: Entrepriseret for entreprenører og underleverandører

Sagt om certificeringsforløbet i entrepriseret:

"Det har været et rigtigt udbytterigt certificeringsprogram. Både det faglige, men også at jeg har skabt kontakter. Jeg er blevet stærkere rustet til at udarbejde kontrakter og har fået et godt juridisk overblik over mine byggesager. SUPER arrangement fra alle instanser", Meik Keller, Byg & Anlæg, Boligselskabet Sjælland.

Alle kurserne, der indgår i certificeringsforløbene, kan også tages enkeltvist.

Se alle Nohr-Con's arrangementer om byggeri og offentligt indkøb på vores hjemmeside:

www.nohr-con.com

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.04